Dungeon Keeper 2 - W7

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
KotOr
Začátečník
Začátečník

Dungeon Keeper 2 - W7

Příspěvek od KotOr »

Nazdar pařmeni mam problém tuhle hru rozchodit na 100%. Instnu patchnu na 1.7 a neoficialni 1.8 pac nepotrebuju pak CD. A po spušteni to hodi cerny pozadí v menu, tak vypnu v nastaveni hw akceleraci a aji v registrech (na různých forech sem čet že to pomáhá) a jo jde to ale v panelu mam jakysi divny prouzky a po kliknuti na ukoly nebo po xx minutach to padne takze sem zkusil reinstal kompu a hned instnuti a vono to jede skvele aji bez prouzku v panelu. Takže sem všechno instnul a zalohoval registry, (vždy se tohodí) a aji tak to občas padne a to když hrajem s bratrem po lanu je o nervy . Ty registry sem zalohoval proto že kdyz sem to instaloval u bratra tak mu tam hodit ty moje registry byl jedinej zpusob jak to rozjet bez reinstalu kompu. Proto aby to nepadalo jsem projel spoustu for a vsude radily at k zástupci na plose připíšu Příkazový řádek (PŘ: C:\Program Files\Bullfrog\Dungeon Keeper 2\DKII.exe" -softwarefilter -32biteverything -enablebumpmapping -enablebumpluminance) ale ani to nepomohlo. Nejvic koukam na keeperklan.com . Z tama mi jede DK1 na pohodu jen tu DK2 furt ne a ne rozchodit. Takže všem za rady dík.
Hra je origo. Sestava v popisu.
KotOr
Začátečník
Začátečník

Re: Dungeon Keeper 2 - W7

Příspěvek od KotOr »

EDIT// takže sem to trochu poupravil. A vážně tu nikdo není kdo to zkoušel na W7 a jedemu to OK. bez crashu?
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

no, muzes skusit toto http://www.esotericarticles.com/Dungeon ... Vista.html
je tam sice psano ze to je na vistu, ale snad by to melo fungovat take na sedme
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
KotOr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KotOr »

Dík moc zkusím a pak pisnu jak to jde.
KotOr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KotOr »

Tak jo funguje to dík. ale přece ještě menší chybičky tam jsou ale to možná bude tím neofik. patchem 1.8.
KotOr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KotOr »

Nevim proč ale asi je nějak magická 1hodina. cca po 1 hodině to skoro vždy crashne. by mě zajímalo v čem je problém tentokrát.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“