Nazdar pařmeni mam problém tuhle hru rozchodit na 100%. Instnu patchnu na 1.7 a neoficialni 1.8 pac nepotrebuju pak CD. A po spušteni to hodi cerny pozadí v menu, tak vypnu v nastaveni hw akceleraci a aji v registrech (na různých forech sem čet že to pomáhá) a jo jde to ale v panelu mam jakysi divny prouzky a po kliknuti na ukoly nebo po xx minutach to padne takze sem zkusil reinstal kompu a hned instnuti a vono to jede skvele aji bez prouzku v panelu. Takže sem všechno instnul a zalohoval registry, (vždy se tohodí) a aji tak to občas padne a to když hrajem s bratrem po lanu je o nervy . Ty registry sem zalohoval proto že kdyz sem to instaloval u bratra tak mu tam hodit ty moje registry byl jedinej zpusob jak to rozjet bez reinstalu kompu. Proto aby to nepadalo jsem projel spoustu for a vsude radily at k zástupci na plose připíšu Příkazový řádek (PŘ: C:\Program Files\Bullfrog\Dungeon Keeper 2\DKII.exe" -softwarefilter -32biteverything -enablebumpmapping -enablebumpluminance) ale ani to nepomohlo. Nejvic koukam na keeperklan.com . Z tama mi jede DK1 na pohodu jen tu DK2 furt ne a ne rozchodit. Takže všem za rady dík.
Hra je origo. Sestava v popisu.
Dungeon Keeper 2 - W7
Moderátor: Baneshee
- KotOr
- Začátečník

- KotOr
- Začátečník

Re: Dungeon Keeper 2 - W7
EDIT// takže sem to trochu poupravil. A vážně tu nikdo není kdo to zkoušel na W7 a jedemu to OK. bez crashu?
- laginoo
- Začátečník

no, muzes skusit toto http://www.esotericarticles.com/Dungeon ... Vista.html
je tam sice psano ze to je na vistu, ale snad by to melo fungovat take na sedme
je tam sice psano ze to je na vistu, ale snad by to melo fungovat take na sedme
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- KotOr
- Začátečník

Dík moc zkusím a pak pisnu jak to jde.
- KotOr
- Začátečník

Tak jo funguje to dík. ale přece ještě menší chybičky tam jsou ale to možná bude tím neofik. patchem 1.8.
- KotOr
- Začátečník

Nevim proč ale asi je nějak magická 1hodina. cca po 1 hodině to skoro vždy crashne. by mě zajímalo v čem je problém tentokrát.