Nenacita nektere WEB stranky
- Fenous
- Začátečník

-
Nenacita nektere WEB stranky
Mam nejnovejsi Firefox a nekdy v posledni dobe se mi zacalo stavat, ze se mi nenactou nektere stranky. Problem je treba s I-Dnes, ktery se sice nacte, ale pomalu a nahore na liste porad bezi nacitani. Nejvic me to vytocilo vcera, kdyz jsem se na webu Gigabyte nedostal na stranku MB a nemohl si tak stahnout potrebny BIOS, dalsi problem je 3DMark, kde se mi nenacte stranka s vysledky. Bohuzel si neuvedomuji, kdy a po jake zmene v PC to zacalo . Zkousel jsem vypnout firewall, mam MCAfee, ale nepomohlo to, IE ma stejny problem. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
- kocourleo
- Začátečník

Re: Nenacita nektere WEB stranky
Pokud to dělá více prohlížečů, tipnul bych si na problém s připojením k internetu. Zkus třeba speedtest http://www.zive.cz/SpeedTestcz/sc-25/default.aspx , jak jsi na tom s rychlostí připojení.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Fenous
- Začátečník

-
Re: Nenacita nektere WEB stranky
Namerilo to tohle:
rychlost: 6 206 kb/s (775,8 kB/s)
stáhnutí 1 MB: 1 s
stáhnutí 100 MB: 2 min 12 s
za 1 minutu: přenesete 45,5 MB
za 1 hodinu: přenesete 2 727,3 MB
Dal jsem zjistil, ze se nedostanu na stranky Microsoftu, takze si nemuzu aktivovat FSX
rychlost: 6 206 kb/s (775,8 kB/s)
stáhnutí 1 MB: 1 s
stáhnutí 100 MB: 2 min 12 s
za 1 minutu: přenesete 45,5 MB
za 1 hodinu: přenesete 2 727,3 MB
Dal jsem zjistil, ze se nedostanu na stranky Microsoftu, takze si nemuzu aktivovat FSX