Apache: Air Assault

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Apache: Air Assault

Příspěvek od Swat »

Teda chlapi,divím se,že to tu ještě není.Schválně jsem čekal,jestli se to tu neobjeví,pořád nic,tak jsem "založil".Je to perfektní vrtulníkovej simulátor se třema stupněma realismu a sice training,realistic a po dohrání kampaně se snad odemkne veteran.Jedu na realistic a je to naprostá paráda.Je to ten typ simulátoru,kterej mi naprosto vyhovuje tzn.nemusím studovat několikastránkovej manuál,abych tu mašinu vůbec odlepil od země.Ovládání je víceméně triviální,ale na druhou stranu pocit z letu a chování stroje je chytlavej a snad i realistickej (těžko to posoudím,větrákem jsem nikdy neletěl).Gaijin prostě umí,grafika i zvuky jsou naprosto špičkový.Jen jeden zádrhel se objevil a to je mise Sharks in the water,kde se musí bránit evakuační tým kolem ropný plošiny od nájezdů pirátů na člunech (v dnešní době celkem aktuální téma).Dal jsem to včera po třech dnech zkoušení a dost jsem u toho vytejkal,ale nakonec se zadařilo.Jinak je to jízda s vynikajícím pocitem nadvlády ve vzduchu.Na 37" tv to vypadá fakt hustě přičemž v 1920x1080 se vším na max včetně AA a AF je to naprosto plynulý bez jedinýho záseku.Pohledy jsou čtyři - z kokpitu (pohled pilota a pohled střelce),pak 3rd person (větrák před sebou) a nakonec pouze čistá obrazovka pouze s HUDem - každej si vybere.Hráč má samozřejmě pod kontrolou celej arzenál Apache včetně kanónu pod přídí.

Recenze: http://games.tiscali.cz/recenze/apache- ... enze-54392
Homepage: http://www.apache-game.com/en
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Apache: Air Assault

Příspěvek od Paul »

Kde jsi to kupoval, za kolik, a co máš za televizi ? :D
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Mě by zajímalo, jak přistávat na ty heliporty (pro dokončení některých misí je třeba na něm přistát).
Buď se totiž netrefím, nebo mi z ničehonic vrtulník vybuchne, což mě děsně stolicuje neb hra má jen pár záchytných bodů a pokud je vyčerpáte dáte si repete. :x
Vždy prodávám i jinde.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Paul píše:Kde jsi to kupoval, za kolik, a co máš za televizi ? :D
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2725

Televizi mám Samsung,označení pravda nevím,koupil jsem jí před dvěma lety hlavně jako televizi,prostě se mi líbila,za dobrou cenu,tak jsem jí vzal.Je to HD Ready tzn.1366x768,nicméně hry umí na 1920x1080.FC 2,CoD aj.,nebo teď tenhle Apache na tom vypadaj velice dobře.37 palců tzn.94 cm.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Huh jen 700 stovek...to ujde. Zauvažuju.
Na telku jsem se ptal protože uvažuju že bych pořídil, 24" přestává stačit :mrgreen:
37" by asi byl sweet spot.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“