Sciphone - kopie Iphone

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

jindra1994
Začátečník
Začátečník

Sciphone - kopie Iphone

Příspěvek od jindra1994 »

Ahoj,rad bych si poridil mobilni telefon ktery by mel dotykovy displey,moznsot prevraceni obrazu atd.muj limit je do dvou a pul tisic a zaujal me sciphone i68.

Chtel bych se zeptat,ma nekdo skusenost s timto telefonem enbo podobnym tipem ? predem dekuju za rada a odpovedi
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sciphone - kopie Iphone

Příspěvek od Stricekfido »

hele,todle byly a budou vždy uplně kničemu,za 2,5K si kup radši nějakou bazarovku,kvalitnšjší.Třeba htc G1 už za 2,5 seženeš.A rozhodně uděláš líp než stimdle "křápem"
mazuji
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazuji »

Ahoj nesouhlasim scifone je dobry je to vlastně skoro ipod ja snim zatim nemam žadny proble mam ho už rok.
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Sten »

mazuji : Promiň, ale měl jsi vůbec někdy alespoň v ruce ipoda ? :-D
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

asi tak,já mám ipod, a když kamarád todle přinesl bylo mi na zvracení :D to se nedá srovnat
jindra1994
Začátečník
Začátečník

no a kdyz ybch to chtel jen na telefonovani smsky poslouchani mp3 a obcasne koukani filmu ? jako vzdyt to ma velkej display prej dobre reaguje na dotyk ... nebo jako nevim ale prijde me to dobry za nakejch patnact stovek.... a nebo by byla treba lepsi naka mp4ka na ty filmy a hudbu ze bych si nechal starej tel... popripade jaka ?
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no tak pokud to myslis takle tak kup starsiho ipoda touch a máš vystaráno.Popř i nějakou tu mp4 ale ty maj právě dost blbou reakci na dotyk,popř musíě mýt stylus.Stejně jako ten scifone nebo jak se to jmenuje
jindra1994
Začátečník
Začátečník

jn tak ajko me slo hlavne o ten dotykac a veliksot ... jako uhlopricka 3´ me prijde dobra na telefon za 1500 a ovlada se dobre i prstem mel jsem moznost ho mit v ruce ...jinak nikde se nic nekejvalo a bylo ok ale to asi zalezi kus od kusu ...
johnnn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnnn »

Tak možná se vám to líbí, ale to jsi asi ještě nedržel v ruce opravdový iPod nebo iPhone, protože pak by jsi určitě nepsal, že se ovládá dobře prstem. :D
fantomasek007
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomasek007 »

Já bych tenhle topic považoval za zbytečný.Proč odrazovat někoho od koupi Sciphonu (těch názvů je dost),sice nikdy nepochopím jak se to někomu může zdát dobrý,ale je to jeho věc.

Člověk co si pořídí tento telefon asi nemyslí na to,co bude s tel. dělat po případné poruše.Originální servisy neexistují,ani v brzké době nebudou.Nemluvě o kvalitě jednotlivých dílů a příslušenství.

Takže jak už píše uživatel Stricekfido je opravdu 1000x lepší koupit bazarovej tel.,který bude mít u nás "plnou podporu".

JEDINÁ ZKUŠENOST JE TYTO "čínské výrobky nepořizovat"!!!!!!!
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Osobní zkušenost: (sestra má SciPhona)

Vyměnit dotykáč není problém... Rozebrat telefon, dát si pozor na kabely a u dotykáče ho odpájet (ano, žádné sockety, natvrdo napájené na desku :D), připájet nový a hotovo

Jinak ovládat to je strašné (já jsem zvyklý na WinMo a Androida, příp. iOS). Jelikož je rezistivní, tak se na něj musí tlačit. HODNĚ TLAČIT. HODNĚ MOC TLAČIT! Není to běžný rezistivní, ale ultra-super-strašný rezistivní. Displej taky :blee: . To radši našetřit na toho Wildfira nebo jiný bazarový Android.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zakin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Váš názor na Sciphone ( činskej shit)

Příspěvek od zakin »

Dobrý den. Rád bych co nejdříve vyměnil svůj starý mobil a hledám něco levného atd.
chtel bych znát váš názor, a nejlépe jestli ho z vás někdo má :
http://aukro.cz/akce-sciphone-4g-i68-du ... 14347.html

ano vím, je to čínská maketa, procesor šlape kolem 150mhz, baterie mají 2 menší mA než je napsáno na baterkách atd. ale přesto mně to láká jít do toho

jediné na co sháním mobil :
WIFI , aby to přehrálo nejaké 3gp / avi (jsem zviklej na 144x176 takže nevidím problém) a to je asi vše. to že dodání je z číny a než to dojde ke mně je asi do 1 měsíce xD
jinak bych si na něj sehnal pořádný kryt na ten plastoví kryt
jinak co sem se díval po youtube tak nevypadá zas tak "k rozsipání".

http://www.youtube.com/watch?v=LbAsb7-mquE - třeba zde vypadá že je trochu rychlej xD
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Re: Váš názor na Sciphone ( činskej shit)

Příspěvek od S.h.I.t. »

zkoušel jsem, za 3 měsíce šla baterka do kopru... zpracování dost mizerné, sw cekem pomalý a nehezký. Osobně nedoporučuju :-)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

POKUD JE TI ŽIVOT MILÝ, DEJ OD TOHO RUCE PRYČ!! :twisted:

Jakýkoliv detail ohledně funkčnosti, ... je zbytečný. Ve všech ohledech to je děs. Pokud iPhone, tak třeba iP 2 a poslední oficiální update poslouží daleko lépe.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zakin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakin »

s.h.i.t tak ale 3 měsíce jede.
ondra : ano ale IP2 seženu za kolik ? budu kupovat počítač a abych dával 4000+ za mobil , tak to raději vemu kvalitnější grafiku
jaku7
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaku7 »

To bych raději koupil ZTE 945 s androidem, než toto :!:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

fakt nechapu tuhle manii kupovani shitphonu kdyz se dnes da sehnat tolik kvalitnich telefonu za smesny penize, tim ZTEckem pocinaje, pres tunu hloupejch telefonu s wifi az po stary iphony konceje.
0118 999 881 999 119 7253
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

zakin píše:s.h.i.t tak ale 3 měsíce jede.
Ne, 3 měsíce vydržela baterka než se dostala do stavu že 2 hodiny idle a dost. Ten telefon jako takový nikdy pořádně nefungoval. Jen samé omezení a mizérie (ať už zpracováním ovládáním nebo softwarem). Prostě ruce pryč, nestojí to ani za ty peníze za který to nabízej.
zakin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakin »

Dobře tedy xD když ho nemám kupovat co , jaký mobil se dá sehnat ( bazarovej ) do 2 tisic a s wifi ?
jaku7
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaku7 »

Napadá mě Omnia i900, Nokia 5530, nebo Samsung 5260 Star II
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“