Win Vista nejde spustit profil

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
eizo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Win Vista nejde spustit profil

Příspěvek od eizo »

Zdravím,
prosím o radu . Dostalo se mi do ruky PC s Windows Vista na kterém vůbec nejde spustit žádný profil.
Na PC je nadefinován profil uživatele bez možnosti jakékoli instalace - při nabootování do základní obrazovky win a vybrání profilu se ukáže hláška ( Službě Služba Profil uživatele se nepodařilo přihlášení.Nelze načíst profil uživatele ) , stejná situace je u uživatele s heslem a možností instalace :-( .
Hdd jsem separe zkontroloval na jiném plně funkčním PC a žádné viry nejsou.
Předem děkuji za každou radu
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Win Vista nejde spustit profil

Příspěvek od kocourleo »

Když dáš dvakrát za sebou CTRL+ALT+DELETE, ukáže se ti starší přihlašovací okno? Jestli ano, zkus do něj zadat Administrator a heslo k tomuto účtu. Pokud ho znáš a přihlásíš se, pak už jen vytvoř nový profil a bude to. A v nouzovém režimu jsi to zkoušel? (při startu PC mačkej F8, objeví se ti nabídka, kde si nouzový režim zvolíš)
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
eizo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Win Vista nejde spustit profil

Příspěvek od eizo »

kocourleo píše:Když dáš dvakrát za sebou CTRL+ALT+DELETE, ukáže se ti starší přihlašovací okno? Jestli ano, zkus do něj zadat Administrator a heslo k tomuto účtu. Pokud ho znáš a přihlásíš se, pak už jen vytvoř nový profil a bude to. A v nouzovém režimu jsi to zkoušel? (při startu PC mačkej F8, objeví se ti nabídka, kde si nouzový režim zvolíš)
2x CTRL+ALT+DEL nefunguje, nic se neděje.V nouzovém režimu to spustit jde,ale nelze vytvořit nový profil i když jsem přihlášen jako admin :( , obnovu systému neměl nastavenou, tak že taky nic. Při restartu se situace opakuje - nelze načíst profil........... :sad:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“