Koupil jsem disk, krabici s připojení na USB, zapojil, dychtivě čekal a nic.Prošel jsem BIOS a našel "USB HDD Translation mode" defaultně je nastaveno "LBA - assisted"chtěl jsem změnit na "Bit-shift", byla to zkouška jelikož mě nic nenapadlo.Bohužel i když to změním a uložím,vždy se vrátí defaultní nastavení.Může mi někdo poradit? V podstatě nevím co s tím ten BIOS byl jen nápad.
Mám notebook Compaq 6820s a Visty Bussines.
Děkuji
1) Koukal jsem do "Bezpečně odebrat hardware" a disk připojený na USB vidím.
2) Dívám se do správy počítače - správa disků a vidím ho i to jak je rozdělený ale nemá přidělený název a není vidět systém souborů
3) Podařilo se mi nastavit přes administrátora "USB HDD Translation mode" na "Bit-shift" zapoměl jsem napsat ještě že "SATA NATIVE MODE" je zapnuto. No a stále se nic neděje. Disk "vidím" přes správu disku, v "Bezpečně odebrat hardware" ale stále nemá přiděleno "písmeno". Pomůže někdo jsem už z toho magor.
4) Hotovo - přešel jsem do cmd a tam to vyřešil díky za nápady.
Díky
USB - externí HDD 1 TB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- petrond
- Nováček

-
USB - externí HDD 1 TB
Naposledy upravil(a) petrond dne sob 18. pro 2010, 16:04, celkem upraveno 2 x.
- camls
- Nováček

-
Re: USB - externí HDD 1 TB
a vtej sprave disku sa neda naformatovat? disk nemusi mat ziaden nazov len aby mal priradene pismeno.
PC:phenom II X2 555 @3.82 Ghz, 2x2Gb DDR2 956 Mhz, ATI Sapphire 6850, SB X-Fi platinum, blu-ray samsung, 350w micro atx zdroj, micro atx skrinka.
predne repro KEF IQ3, zapojenie Bi-Amping. reciever yamaha rx-v661, aktívny subwoofer yamaha
zobrazovadlo:sony bravia 37"
Laptop: HP a MSI
MOBIL:SE xperia X1
fotak:canon 500D, objektiv sigma 17-70 F2.8 - 4 OS HSM
predne repro KEF IQ3, zapojenie Bi-Amping. reciever yamaha rx-v661, aktívny subwoofer yamaha
zobrazovadlo:sony bravia 37"
Laptop: HP a MSI
MOBIL:SE xperia X1
fotak:canon 500D, objektiv sigma 17-70 F2.8 - 4 OS HSM
- petrond
- Nováček

-
Re: USB - externí HDD 1 TB
Bohužel nemá písmeno (název).