jak kompletně rozebrat NB ????

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
anti.77
Začátečník
Začátečník

jak kompletně rozebrat NB ????

Příspěvek od anti.77 »

Ptřebuju odkrejt desku abych moh přiletovat konektor napájení,zaboha mi ale nejde kryt sundat v rozích(zadních NB a drží to i jakoby uprostřed....počítače zvládám ale nb jsou pro mě vcelku pole neoraný...vyndal jsem hdd,sundal chladiče .... netušim,každá rada drahá,kupovat novej se mi nechce(holka ho má jen do školy acer 5220-doma má pc) ...... jinak budu muset zejtra objednat a škoda osmi litrů....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
anti.77
Začátečník
Začátečník

Re: jak kompletně rozebrat NB ????

Příspěvek od anti.77 »

tak pomoci hrubýho násilí se to povedlo,drátky od napájení jsem vytáh ven a napájecí konektor nechám venku,nb jsem dal dohromady a zázrakem funguje,teda na baterii !!!!! TEĎ JEN TO NAPÁJENÍ - MÁ DVA DRÁTKY(VŽDY PO DVOU) ČERVENÝ A ČERNÝ-JE MOŽNOST JE PŘILETOVAT NA KONEKTOR BUĎ DOPROSTŘE NA PŘÍPOJ A NEBO JAKOBY NA OKRAJ-KTEREJ KAM ?????Fakt se NB nevyznám a už to,že jsem ho rozebral a dal dokupy je fakt malej zázrak....TOTO JE POSLEDNÍ PROBLÉM .... DÍK ZA KAŽDOU RADU!!!!!!!
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

mno, porad nechapu, co tam provadis. pokud si dobre vzpominam, Extensa ma na zakladni desce ctyrpinovej konektor, do kteryho se zasouva kabel od napajeciho konektoru (samice), do kteryho se teprve zasunuje koncovka z napajeciho adapteru. podle toho co si napsal tomu rozumim tak, ze jsi primo z ctyrpinovyho konektoru na desce vyvedl kabely z notebooku a ted je chces priletovat ... mno, k cemu?!

btw - cervena je +Ucc, cerna GND. pokud se podivas na koncovku adapteru, uvnitr (zdirka) je +Ucc, z venku GND. u napajeciho konektoru v notebooku je to zakonite obracene - kolik je +Ucc, "zdirka" pak GND.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

2 DiL : dík za rady,vše už funguje
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“