Ache: Nemusí to být DX11, ale i DX10 hra. Volbu nechám klidně na tobě, aby si někdo nemyslel, že jsem si vybral z nějakého konkrétního důvodu
Vím, že máš Trackmanii rád, ale vynášet na základě jedné (a roky staré) hry závěry o kvalitě DX11 grafické karty opravdu není zrovna korektní.
thomasblue píše:Výsledek nVidie mě v tomto případě absolutně nezajímá.
o pár řádků níže...
thomasblue píše:nVidie používá jiný algoritmus, který pro mě osobně dává mnohem příjemnější výsledky
Napsat tohle a pak někoho poučovat o demagogii, to chce fakt silný žaludek.
Zvlášť s argumenty typu "na nějakém fóru jsem viděl", "někde jsem slyšel", "nebudu to hledat", "kdo neposuzuje AF podle Trackmanie je demagog"... si laskavě zameť před svým prahem
no-X píše:Kde ho prosímtě zdiskreditoval? Zpochybnil tam určité závěry, ale naopak je tam jasně napsané, že z těch obrázků je vidět, že ATI dělá něco špatně.
Zpochybnil závěry i autorovu znalost problematiky. Krom toho ten komentář je z 5.10., takže neprokazuje, že "ATI dělá něco špatně", protože v tu dobu ještě nebyla HD6000 ani vydaná. Týkal se HD5000.
thomasblue píše:Pokud o tom chceš dál vést nějaké teoretické diskuze, tak si posluž.
Výborně. Pak ale nechápu, proč jsi sem vůbec psal. Vysvětlils nám tu, že AF nVidie je lepší, protože je lepší a "důvody se ti nechce hledat", zaprskal jsi cosi o demagogii, ač jsi sám nepřišel s jedinou relevantní informací a vše podkládáš jen vlastním tvrzením a k tomu tvrdíš, že na to nemáš "čas ani náladu"...
Buď si ten čas a náladu udělej a místo postování urážek a frází
"někde jsem viděl, ale nebudu to hledat" přijď s relevantními informacemi, jako třeba Ache, nebo si to prostě odpusť.