Snížení výkonu po přetaktování

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Ingo
Nováček
Nováček

Snížení výkonu po přetaktování

Příspěvek od Ingo »

Nejdříve jsem taktoval svoji 8800GT přez ntune v ovladačích grafiky takty 710Mhz na jádro a paměti na 999Mhz hrál jsem na těch taktech 2h bad company 2 a jelo to bez problémů tak jsem zkusil tyhle takty dát do biosu karty podíval jsem se do gpu-z jaké to byly přesně takty a flashnul jsem je do biosu karty.
Po najetí win jsem přeinstaloval drivery restartoval pc a zapl 3dmark06 předtím jsem měl přez 10k bodů ale po flashování mám 7k, tak jsem tam dal původní bios ale nespravilo se to pořád mám 7k bodů a hry mi jedou tak na 20fps, vůbec nvm co stím je myslíte že se to hardwarově poškodílo ? Už jsem přeinstaloval i win mám xp pro sp3 ale ani to nepomohlo karta ve 3d nefunguje.

Původní takty c:600, s:1500, m:900
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Snížení výkonu po přetaktování

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Ne, spíš něco chcíplo aniž by to mělo souvislost s tím co jsi udělal. Jestli že tam origo bios a reinstall nepomáhá, tak je grafika pravděpodobně vadná.
Ingo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ingo »

Má cenu to dávat do opravny ?
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Pokud ma po zaruce, tak s ni uz nic nenadelas.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Ingo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ingo »

když to vyzkouším ještě s 8800gts320 a stane se to samé tak to bude souviset s tím biosem ne ? flashoval jsem to z dosu nvflash -4 -5 -6 nazev.rom
Ingo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ingo »

Vyzkoušel jsem 8800gts320 po flashnutí biosu se taky zmenšil výkon ale když jsem dal 8800gt do jiné desky tak funguje jak má :D
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“