WIN VISTA SE MI VYPINA

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
standa12345
Nováček
Nováček

WIN VISTA SE MI VYPINA

Příspěvek od standa12345 »

cau te hosani win vista ultimate se mi vypina ukaze se modra obrazovka vzdycki tam neco napise napocita to rychledo 100 a restart tak nevim costim je kdyz nainstaluju software a win. napise ze tento sowtware nefunguje spravne tak za 5min se to vypne udelase restart a potom zas modra obrazovka a opet restart zkusim hodit foto z mob. odp dik za radu

//jan.svoboda - přesun z MS OS
Z.D: GIGABYTE X79 , CPU : Intel core i7 3820 3,60Ghz , RAM : Corsair Vengeance 16GB 1866MHz : GPU: ASUS GeForce 660GTX 2GB Zdroj : Seasonic s12 620W
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: WIN VISTA SE MI VYPINA

Příspěvek od Stano K. »

Čo je to za zostavu? Odkedy to robí? Jedná sa o čistú inštaláciu? Nejaké HW zmeny v poslednom čase?
standa12345
Nováček
Nováček

Příspěvek od standa12345 »

cus Stano K. uz jsem na to prisel diky za ochotu kdybi co pisnu jo diky moc
Z.D: GIGABYTE X79 , CPU : Intel core i7 3820 3,60Ghz , RAM : Corsair Vengeance 16GB 1866MHz : GPU: ASUS GeForce 660GTX 2GB Zdroj : Seasonic s12 620W
Bohuš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bohuš »

Ahoj... přes počítače sem taky laik a měl sem podobné problémy s stolnim počítačem :angry2: , a jelikož bych si stim sám tak jsem ho dal do servisu v mironetu a zatim fakčí jak má :) (musim poklepat ) ... tak ho taky někam dej a ušetříš si práci a nervi :D
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“