Ahoj,
mam zajímavý problém.
Potom, co jsem si na svém NTB Acer Aspire 5740G rupnul dipslay, jsem si objednal nový LCD panel a vyměnil ho. První co jsem udělal byla kotrola pixelů (celá obrazovka bílá) vše bylo OK, 0 vadných pixelů.
Ale asi po měsíci se mi objevila tmavá tečka která při bližším pohledu vypadá jako dva vadné pixely vedle sebe. Podle toho co jsem se dočetl můžou být vadné pixely buď bílé nebo černé. V mém případě se jedná pouze o tmavší pixely než by měly bít. Tzn na červeném podkladu jsou tyto dva zbarveny tmavší červenou, na modrém tmavší modrou, na bílém světle šedou atd....... Zajímavé je že na černém podkladu jsou tyto dva body stále tmavší než zbytek "černé". Upozorňuji že o nečistotu velice pravděpodobně nejde, protože se nedá ničím setřít a jiné nečistoty vypadají na displayi jinak. Zkrátka mám pocit, že tyto dva pixely propouštějí méně světla než ostatní.
Máte někdo podobnou zkušenost? Nevíte čím by to mohlo být?
Díky za všechny odpovědi.
Vadný pixel?
Moderátor: maXXmilian
- johnny86
- Nováček

-
- muliku
- Začátečník

Re: Vadný pixel?
ty pixely nejsou asi uplne vadne, jen ''z casti''
btw. měly bít? vrat se do treti tridy proboha
btw. měly bít? vrat se do treti tridy proboha
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb