PPT prevest na JPG? (PowerPoint prevest na fotky)
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
PPT prevest na JPG? (PowerPoint prevest na fotky)
Zdravím,
prosím muzete mi nekdo poradit, jak format PowerPoint (PPT) prekonvertovat na fotky JPG?
Už jsem si na to stahnul free programy, ale zadny soubor s priponou PPT mi do tech programu nejde nacist. (coz mi pripada hodne divne.)
Napriklad programy:
Free PowerPoint-PPT to Image Jpg-Jpeg Bmp Tiff Png Converter
nebo
Ppt to Jpeg Converter 3000
Znate nekdo nejaky spusob jak to udelat? A jakym programem?
prosím muzete mi nekdo poradit, jak format PowerPoint (PPT) prekonvertovat na fotky JPG?
Už jsem si na to stahnul free programy, ale zadny soubor s priponou PPT mi do tech programu nejde nacist. (coz mi pripada hodne divne.)
Napriklad programy:
Free PowerPoint-PPT to Image Jpg-Jpeg Bmp Tiff Png Converter
nebo
Ppt to Jpeg Converter 3000
Znate nekdo nejaky spusob jak to udelat? A jakym programem?
- Slezman
- Středně pokročilý

Re: PPT prevest na JPG? (PowerPoint prevest na fotky)
ja tisknu PDFcreatorem a ten umi i JPG. PDF creator je de facto virtualni tiskárna, takže to bude k dispozici všude, kde jde tisknout.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mi nepomohlo.Slezman píše:ja tisknu PDFcreatorem a ten umi i JPG. PDF creator je de facto virtualni tiskárna, takže to bude k dispozici všude, kde jde tisknout.
Celkem jsem se v tom rýpal, ale nijak jsem z toho nedostal zadne fotky.
To asi totiz neni program pro moje ucely.
- Dvorix
- Začátečník

- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi v tom nepomuze.Dvorix píše:printscreen?
Ja potrebuji format PPT preves na jednotlive fotky fotky (JPG)
- Slezman
- Středně pokročilý

jinak to imho nepůjde a nevím, co ti na tom programu nejde, najedeš na snímek, ctrl+p, vybereš tiskárnu PDF creator, formát apod, barvy dle libosti. TISK, v dalším dialogu uložit (save) a potom si vybereš umístění a formát výsledku. POkud něco nesedí, pokus-omyl. Jednoduché jako facka.robocop píše:Tak to mi nepomohlo.Slezman píše:ja tisknu PDFcreatorem a ten umi i JPG. PDF creator je de facto virtualni tiskárna, takže to bude k dispozici všude, kde jde tisknout.
Celkem jsem se v tom rýpal, ale nijak jsem z toho nedostal zadne fotky.
To asi totiz neni program pro moje ucely.
Dělám tím vše do práce i doma, dkonce jsem tak z PPT dělal obrázky, které jsem pak zpracoval v Movie Makeru, což je imho to, co chceš ty.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Slezman:
No hele, v tom programu mi to vubec nejde.
Poradte prosim jak presne na to.
Mám PPT soubor a který kdyz normalne spustim, tak tam probehne celkem cca 50 obrazku (ktere preblikavaji).
Jak je mam s timto programem ulozit do JPG?
Kdyz to PPT otevru v tomhle programu, tak je tam jen potreba odkliknout nejake okno a dal se nedeje nic.
Ani se nezobrazi to PPT, ktere jsem tam otevrel - no proste nic.
Jaky je Vas presný postup, kdyz to delate Vy?
No hele, v tom programu mi to vubec nejde.
Poradte prosim jak presne na to.
Mám PPT soubor a který kdyz normalne spustim, tak tam probehne celkem cca 50 obrazku (ktere preblikavaji).
Jak je mam s timto programem ulozit do JPG?
Kdyz to PPT otevru v tomhle programu, tak je tam jen potreba odkliknout nejake okno a dal se nedeje nic.
Ani se nezobrazi to PPT, ktere jsem tam otevrel - no proste nic.
Jaky je Vas presný postup, kdyz to delate Vy?
- Slezman
- Středně pokročilý

Tak první podmínkou je mít ten PPT otevřený v MS Powerpoint v režimu editace, nikoliv tedy pouze v "blikající" podobě (pouze spuštěný), pak lze tisknout jednotlivé snímky.
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
OK, uz jsem si je tak otevrel a nyni si je muzu jednotlive prohlizet.Slezman píše:Tak první podmínkou je mít ten PPT otevřený v MS Powerpoint v režimu editace, nikoliv tedy pouze v "blikající" podobě (pouze spuštěný), pak lze tisknout jednotlivé snímky.
A daji se ty snimky v tom PowerPointu nejak hromadne ulozit?
- Slezman
- Středně pokročilý

Hromadně nevím jak, já to dělal otrocky po jednom
a to jsem jich dělal 90 ... jednou se to přežít dá ...
Hlavně před začátkem toho maratonu opravdu odladit vyhovující výsledek, není nad to zjistit nedostatek při 40tém obrázku
Hlavně před začátkem toho maratonu opravdu odladit vyhovující výsledek, není nad to zjistit nedostatek při 40tém obrázku