Pořídil jsem si NB Acer, v němž je ale bohužel HDD rozdělen na jeden oddíl což mi nevyhovuje a chtěl bych oddíly 2 (1. na system, 2. na hry a filmy), nemluvě o tom, že je tam hromada software a trail verzí her, které nechci.
Jak mám provést format a novou instalaci Windowsu, když nemám medium? Když si stahnu z netu, tak nejspíš mi to neveme Product Key.
Nerad bych totiž byl za warezáka jen kvůli tomu, že podle Aceru můžu mít jen jeden oddíl, pokud chci víc, musim si koupit vlastní licenci Windowsu.
Jak přeinstalovat OEM Windows 7 na notebooku?
Moderátor: Loki5567
- Serj
- Červená karta

-
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Jak přeinstalovat OEM Windows 7 na notebooku?
Windows7 samy o sobe maji moznost rozdelit disk(klick na tento pocitac/spravovat...) a nebo jsou ruzne externi programy.
Pokud chces nainstalovat ciste win7 je treba si sehnat oem instalacni medium a na nej pouzit svuj klic. To je normalne legalni. Protoze vlastnik licence jsi(maj ji nalepenou na svym nb) a medium je jenom placka s daty.
Pokud chces nainstalovat ciste win7 je treba si sehnat oem instalacni medium a na nej pouzit svuj klic. To je normalne legalni. Protoze vlastnik licence jsi(maj ji nalepenou na svym nb) a medium je jenom placka s daty.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- zombux
- Odborník PCT

"podle aceru mít jeden oddíl" nemusíš, můžeš si to samozřejmě nastavit jak chceš. výrobce notebooku tohle určitě nikomu necpe, neboj 
ignorelist: kremrole a dezoláti
- durod
- Středně pokročilý

Veme, nebojSerj píše: Když si stahnu z netu, tak nejspíš mi to neveme Product Key.
Dokonce ja mel na netbooku win 7 starter, coz je hruza(jenom 3 bezici programy,atd), tak jsem dal normalne v ovladacich panelech upgrade win , zadal legal key na Home premium x86 a zadny problem,upgrade behem chvili,zadny reinstall nebyl nutny.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- zombux
- Odborník PCT

jo, to je Windows Anytime Upgrade, není-liž pravda?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- durod
- Středně pokročilý