Problem:Ati radeon prestal pracovat a byl uspesne obnoven..

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Migos
Nováček
Nováček

Problem:Ati radeon prestal pracovat a byl uspesne obnoven..

Příspěvek od Migos »

Dobry den,

mam problem pri hrani her. Pocitac se po nejake dobe hrani sekne napise mi hlasku ze: Ati radeon prestal pracovat a byl uspesne obnoven.. a potom se zase da chvili hrat.Nekdy se mi rovnou hodi modra obrazovka a musim se pc natvrdo restartovat. Dela to pri zatezi v normalni provozu jsou teploty do 30 stupnu a zadny problem ani pri filmech v Casu mam 2 vetraky.Nove ovladace jsem zkousel davat aj starsi a zadny uspech nebyl .Grafika ma teplotu v zatezi do 55stupnu CPU do 50stupnu jenom zakladni deska má 52 +- stupnu zkousel jsem memtest ramek vse v poradku,teplotu merim v programu Everest nebo speed fan. Aj jsem pujcoval grafiku kamaradovi a mu jela bez zadnych problemu nemam ji vubec taktovanou ani do ni zadne zasahy. Prosim o radu :)

pc sestava MB:GA-MA785GPMT-UD2H Ramky:Dimm DD3 2048mb 1333mhz Kingston
CPU: AMD Phenom 2 X2 555 black edition, graficka karta:ATi Power Color HD4670 1G DD3
Zdroj: Seasonic 500W
Naposledy upravil(a) Krteq dne sob 8. led 2011, 16:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun z hlavní sekce GK
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Problem:Ati radeon prestal pracovat a byl uspesne obnoven..

Příspěvek od morke »

A co tak aktualizovat ovladače, BIOS?
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Migos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Migos »

ahoj zkousel jsem ovladace nainstalovat ale to vubec nepomohlo jeste zkusim zitra preinstalovat windowsy... ale je zajimave ze pri velke zatezi se mi zdvihne teplota zakladni desky k 57+- stupnu a to se mi zda uz vysoke
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

57°C u MB zase tak moc to není, zkus ještě ten BIOS.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Migos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Migos »

tak dneska jsem provedl flashnuti Biosu aj reinstalaci windowsu a zda se ze to zabralo aj spadla teplota zakladni desky kolem 50 stupnu v zatezi. diky za radu :)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“