HD 2600 XT

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Sutech5
Nováček
Nováček

HD 2600 XT

Příspěvek od Sutech5 »

Ahoj, mam celkem závažný problém... Instaloval jsem Win7 32bit a po několika sekundách zamrzne tak jsem to zkusil přes nouzový režim ten frčí tak jak má jenže když se snažím nainstalovat ovladače pro zmíněnou grafiku tak se mi objeví hláška "Nelze načíst ovladač detekce" a instalace neproběhne... Muže mi někdo poradit co s tím ?? (minimalni požadavky splňuju pro win 7 = amd athlon X2 5200+ 2,6ghz, 3gb pamet)
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HD 2600 XT

Příspěvek od X-COM »

Udělej novou čistou instalaci a stáhni si aktuální ovladače z internetu. Pokud bude problém přetrvávat, vyzkoušej grafiku v jiném počítači, třeba je vadná.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Sutech5
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sutech5 »

Prave ovladace ktere jsem instaloval v nouzovem rezimu byly aktualni. Grafika mi predtim pod XP systemem jela normalne az tedka u 7cek to dela takovy problem a vubec nevim co stim...Muze to byt 7mickami ze danou grafiku nepodporuji ???
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Mám tuto grafiku na Windows 7 a funguje bez problémů.
Udělal jsi teď novou čistou instalaci?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Sutech5
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sutech5 »

Jo instaloval jsem ho dvakrat jak 64 tak 32 bit verzi pokazde pri prvnim (i dalsich) startu winu proste zamrzne jeste predtim nez mam moznost se dostat do "tento pocitac" abych neco udelal...Ceckovy disk sem formatoval (tam vzdycky hazim win) a Deckovy mam neformatovany to by ale nemelo delat problem ne?
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“