Precursors

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Precursors

Příspěvek od Hydr0gen »

Hra od autorů Boiling Point (nehrál jsem ani jedno).

Čtivá recenze na tiscali games

Další takový článek podobného vyznění zde:
http://www.rockpapershotgun.com/2011/01 ... C+Shotgun)

Číst o tom mi připomíná čtení o Alpha Protocolu, takové to nadšení ala "je to sice zabugované/nedodělané jak vrata, ale čert to vem, je to plné volnosti, možností a nápadů jak z těch nejdivočejších snů každého geeka".
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Precursors

Příspěvek od Paul »

Jo, tohle bych koupil hned, mít to nějakou solidní opatchovanou anglickou steam verzi. Takhle si počkám na slevu (30eur je moc). Ale zní to fakt úžasně, tihle ruští megalomani s koulema z oceli jsou super :mrgreen: .
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Tak sem to zkusil, mám anglicky dabovanou verzi s patchem 1.1

Grafika naprosto příšerná, připadám si jak kdybych hrál spore se samopalem, dabing naprosto hroznej vypadá to jak kdyby to když si chlap čte na záchodě nahlas noviny pro sebe, herní model naprosto úděsnej, ustřílet blbou kytku která na mě fluše na easy je makačka, s tim jak příšerně se ty zbraně ovládaj. Hned po startu na mě flusnou nepřátelský vojáky a mechy nebo co to je, takže se ani nemůžu dostat na sto metrů od lodi, natož abych se mohl zorientovat...

Fůůj fůůj fůůj. Nebrat.
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Dík za názor - bez ironie. Ale fakt mě fascinuje s jakym úplně naivnim nadšením a opojenim o tom lidi píšou - to jsem snad nikdy nezažil.

"Anglicky dabovaná" verze je ta z gamersgate, resp.(pokud je z "jiných zdrojů"), ta, kde je anglicky nadabované jen intro? Mnohem lepší má být ta ruská s neoficiálním překladem od člověka, který se jmenuje west5. Je i ve vyšší verzi (víc opatchovaná).

Po pravdě, přijde mi absolutně košer to udělat tak, aby vlk se nažral a koza zůstala celá, tzn.upirátit tu lépe fungující ruskou a pak si koupit verzi od gamersgate...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

No zatím mám anglicky dabované všechno, nicméně nechci být neférový a proto budu v té hře ještě minimálně hodinku pokračovat, abych jí neodsoudil předčasně. Ale z toho jak to zatím vypadá nějak pochybuju, že se můj názor změní.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

lol, tak taky mě docela navnadila ta (ne)recenze, ale postřehy přibližně podobný jako Spalovac, za tři minuty to letělo pryč, sorry :-D To si radši znova rozjedu Borderlands...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ta hra je v rusku a na ukrajine uz vonku docela dlho nie? Tak isto ako pokracovanie boiling pointu Xenus 2: White Gold .

Je docela smutne, ze sa takymto dvom kvalitnym hram nedostalo vacsej popularity a celosvetoveho vydania, takto je to skoro ako keby ani neboli... a ked si clovek pomysli ze povodne mali ambicie vydat obidve este aj na Xbox360.

Takto su z toho kvalitne, netradicne PC exclusive RPG-FPS hry o ktorych vacsina sveta nema ani tusenia ze existuju...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ta hra už je snad dva roky venku..

jinak na games.cz podcastu se o tom baví, Grygarovi se to opravdu líbilo, chystají i video.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“