wifi repeater - doporucte
Moderátor: Don
- Fofrer
- Začátečník

wifi repeater - doporucte
Ahoj,
potrebuji znamemu prodlouzit dosah wifi a jako idealni se mi jevi pouzit nejaky ten opakovac. Muzete mi doporucit neco konkretniho ozkouseneho? Umi bezny opakovac do "site" pripojit i PC pres LAN? Predstava je do 3k i s nejakou mensi domaci antenou. (signal uz je v miste pripojeni slabsi)
potrebuji znamemu prodlouzit dosah wifi a jako idealni se mi jevi pouzit nejaky ten opakovac. Muzete mi doporucit neco konkretniho ozkouseneho? Umi bezny opakovac do "site" pripojit i PC pres LAN? Predstava je do 3k i s nejakou mensi domaci antenou. (signal uz je v miste pripojeni slabsi)
- Fofrer
- Začátečník

Re: wifi repeater - doporucte
nikdo nema s zadnym zkusenosti? Hlavne me zajima jestli bez problemu pripojim do site dalsi PC primo na tom repeatru. 
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1) Repeater nemuze delat nic jinyho nez opakovat
2) pokud si to nepostavis na mikrotiku nebo necem podobnym tak zadnej repeater nesezenes.....
2) pokud si to nepostavis na mikrotiku nebo necem podobnym tak zadnej repeater nesezenes.....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Fofrer
- Začátečník

prelozeno : dalsi PC na repateru nepripojim?
A na Ovislinku by to snad taky nemusel byt problem
Zacinam mit pocit, jestli nebude jednodussi dat tam router a z nej jinou wifi. To by nejaky zarizeni mohlo umet prijmat z wifi a zaroven distribuovat vlastni wifi.
Nebo router + AP.
A na Ovislinku by to snad taky nemusel byt problem
Zacinam mit pocit, jestli nebude jednodussi dat tam router a z nej jinou wifi. To by nejaky zarizeni mohlo umet prijmat z wifi a zaroven distribuovat vlastni wifi.
Nebo router + AP.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Repeter proste nemuze fungovat na zarizeni s jednim rozhranim ..... a napis na krabicce to nezmeni..Fofrer píše: A na Ovislinku by to snad taky nemusel byt problem![]()
Mas moznosti bud poridit dve APcka s tim, ze jedno bude prijimat a druhe vysilat a nebo to postavis na Mikrotiku, ktery vybavis dvema rozhranimi .. jedna wifi bude prijimat a druha vysilat...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Fofrer
- Začátečník

tak to uz jsem pochopil
Ja to myslel ze i Ovislinkovy pristroje to budou zvladat
Na mikrotik jsem ted koukal. Nemam tuseni jak je to narocny dat dohromady.
Ale asi i z pohledu ceny bude levnejsi dat dohromady dve AP po 1500kc.
Na mikrotik jsem ted koukal. Nemam tuseni jak je to narocny dat dohromady.
Ale asi i z pohledu ceny bude levnejsi dat dohromady dve AP po 1500kc.
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli na to máš 3K, nic lepšího než MK není. RB433, krabička, 2 karty. Co se týče konfigurace, musíš vědět co děláš, není to web klikátko.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- Fofrer
- Začátečník

ok.. tak ja zkouknu nejaky manualy a pak se jeste rozhodnu - jak jsem psal s mikrotikem zkusenosti nemam.