připojení lcd k notebooku - pruhy
Moderátor: maXXmilian
- Kokin
- Začátečník

připojení lcd k notebooku - pruhy
koupil jsem si asus vh222, a když ho pripojim k notebooku (acer 5520) tak mi přes celej monitor běhaj takový průhledný pruhy...monitorem to neni, zkoušel jsem to na jinym pc...a když vypojim nabíječku notebooku, tak to jde v pohodě, takže předpokládám že grafikou to asi taky nebude...
nějaký nápady co s tim? jinej kabel, nebo zkusit nějakou redukci? Je to připojený přes kabel co byl u toho monitoru...nevim co to je zač, takovej ten starej s modrou koncovkou:D Monitoro ani notebook jinej výstup nemá
nějaký nápady co s tim? jinej kabel, nebo zkusit nějakou redukci? Je to připojený přes kabel co byl u toho monitoru...nevim co to je zač, takovej ten starej s modrou koncovkou:D Monitoro ani notebook jinej výstup nemá
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: připojení lcd k notebooku - pruhy
Monitor s fullHD pripojovat pres analog k notebooku je koledovani si o problemy...a vysledek vidis. A dneska kupovat monitor jen s analogem...
Mas oboji zapojene do stejne zasuvky? Zkus treba notebook zapojit do jine.
Mas oboji zapojene do stejne zasuvky? Zkus treba notebook zapojit do jine.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Kokin
- Začátečník

tak to nemaj vyrábět s analogem
zkusim to hodit do jiný zásuvky. Ale zkoušel jsem jinej full hd monitor co má kámoš a ten fungoval v pohodě, taky přes analog
zkusim to hodit do jiný zásuvky. Ale zkoušel jsem jinej full hd monitor co má kámoš a ten fungoval v pohodě, taky přes analog
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dela to i kdyz jedes jenom na baterku?
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud muzes, tak bych radil ten monitor vratit. Za rok nebo dva si koupis lepsi notebook i s digitalnim vystupem a budes resit stejne problemy, protoze budes mit LCD jen s analogem.
Stratos:
V prvnim postu pise, ze po odpojeni nabijecky to nedela.
Stratos:
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo sry nevsiml sem si. Tak to same delalo i na mem notebooku nastesti sem na nem mel i DVI port tj sem to vyresil rpipojenim pres tento konektor. Asi maji nektere notebooky hure odstinenej VGA konektor pokud je notebook zapojenej do site.Zivan píše: Stratos:
- Kokin
- Začátečník

Vrátit ho nemůžu, mam ho dýl než 14 dní...a reklamovat těžko...Zivan píše:Pokud muzes, tak bych radil ten monitor vratit. Za rok nebo dva si koupis lepsi notebook i s digitalnim vystupem a budes resit stejne problemy, protoze budes mit LCD jen s analogem.
kdyby to bylo špatně odstíněný, tak by to dělal u všech monitorů...zkoušel jsem tam 2 ruzný (22 full hd a 19) a oba v pohodě fungujou...Stratos píše:Asi maji nektere notebooky hure odstinenej VGA konektor pokud je notebook zapojenej do site.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dalsi moznosti by mohl byt jiny notebookovy zdroj, ktery se pripojuje pres dvojkolik.
- Kokin
- Začátečník

jiná zásuvka taky nepomohla...ale když chvíli kroutim kabelem od nabíječky tak v určitý chvíli to přestane dělat...
jinej zdroj by možná mohl pomoct...nějakej typ?!
jinej zdroj by možná mohl pomoct...nějakej typ?!