Potřeboval bych poradit s výběrem nového Set top boxu.Slyšel jsem,že v kvalitě příjmu je mezi nima velký rozdíl který koupíte.Set top box budu používat na klasické pozemní digitální vysílání.
Můžete někdo třeba z vlastní zkušenosti poradit jakou značku,nebo přímo typ koupit.
Díky za rady
Set top box
- falcao
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Set top box
Nic nezkazíš Technisatem DigiPAL
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- falcao
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
O Technisatu jsem uvažoval,také ještě o Humaxu,vemu Technisat.
Díky za radu.
Díky za radu.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tě neodradí ta trošku vyšší cena za Technisat, tak ho ber všema deseti. Pokud chceš HD, tak se koukni po specifikacích. DigiPAL myslím HDčko neumí.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- tnema
- Začátečník
I já se zde přidám, jsem donucen časem, také pořídit set-top box, bude napojeno na CRT 32PW9551
Příjem bude přes skylink. Tak nevím jaký STB pořídit, zda se posichrovat přijímačem pro budoucí HD vysílání, nebo stačí dosavadní, moc do toho nevidím, tak laicky na mě.
Jen řeším že bych časem chtěl svést signál na 2 TV, tak nevím zda existuje naký set-top pro 2 TV zda to jde rozvíst anebo bude prostě lepší koupit pak naký obyč druhý STB.
Jak píše Trinom, tak asi není co řešit:
http://www.hifishop.cz/set-top-boxy/tec ... pal-2-tx-e
Jen není škoda že nemá hdmi?
Ed 8.2. 19:39 - ano správně, již řeším jinde.
Příjem bude přes skylink. Tak nevím jaký STB pořídit, zda se posichrovat přijímačem pro budoucí HD vysílání, nebo stačí dosavadní, moc do toho nevidím, tak laicky na mě.
Jen řeším že bych časem chtěl svést signál na 2 TV, tak nevím zda existuje naký set-top pro 2 TV zda to jde rozvíst anebo bude prostě lepší koupit pak naký obyč druhý STB.
Jak píše Trinom, tak asi není co řešit:
http://www.hifishop.cz/set-top-boxy/tec ... pal-2-tx-e
Jen není škoda že nemá hdmi?
Ed 8.2. 19:39 - ano správně, již řeším jinde.
Naposledy upravil(a) tnema dne úte 8. úno 2011, 19:40, celkem upraveno 1 x.
ntb lenovo i5/1660Ti
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Skylink je satelit, nepletu-li se. Tam je potřeba satelitní přijímač, ne pozemní.