Rozdílné nastavení rychlosti ukazatele pro touchpad a myš

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
A.l.ee.x
Nováček
Nováček

Rozdílné nastavení rychlosti ukazatele pro touchpad a myš

Příspěvek od A.l.ee.x »

Ahoj,
k notebooku s touchpadem Synaptics mám připojenou USB myš. Pro myš mi vyhovuje klasické (prostřední) nastavení rychlosti ukazatele a touchpad mám rád nastaven na nejvyšší rychlost ukazatele myši, případně bych bral ještě vyšší rychlost.

Zatím to dělám tak, že když mám notebook bez myši, tak v ovládacích panelech v nastavení myši změním rychlost na maximum a když připojím myš, tak zase rychlost vrátím na základní nastavení. Už nějakou chvilku hledám aplikaci nebo způsob nastavení, který by mě toho věčného přepínání nastavení ušetřil. Má s tím prosím někdo zkušenost?

Děkuji Vám.
Aleš Papoušek
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozdílné nastavení rychlosti ukazatele pro touchpad a myš

Příspěvek od kucatuning »

Taky jsem to řešil na notebooku ale jelikož mám myš se změnou dpi na myši, tak jsem si udělal profil aby dpi odpovídalo rychlosti jako na touchpadu.
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
Monitor: 2x Samsung 2443BW
A.l.ee.x
Nováček
Nováček

Re: Rozdílné nastavení rychlosti ukazatele pro touchpad a myš

Příspěvek od A.l.ee.x »

Díky. Tak to udělat bohužel nemohu. Alespoň se mi podařilo najít aplikaci Mouse Speed Switcher, což je jednoduchý přepínač profilů s nastavením rychlosti myši. Ideální by bylo mít oddělené nastavení pro touchpad, ale to pravděpodobně nelze.
Aleš Papoušek
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“