Chcem prestriekat jednu bocnicu (pretoze uz ma nejake znamky opotrebovania), cele vnutro, a zadnu a prednu stranu z vonku a tak isto aj predny plastovy panel, kde myslim ze mozno bude trochu problem s tym nVidia logom. Zatial som si urobil priblizny navrh ako by som si to predstavoval

Okrem toho chcem prestriekat zdroj z modrej na ciernu farbu a tak isto aj pasivky na RAMkach. Na pasive z CPU chcem vymenit Ventilator z Noctua NF-P12 za Aimax eNVicooler 12 a cely pasiv nastriekat na cierno. Dalej prerobit trochu prietok vzduchu, na obrazku namiesto cervenych obdlznikov chcem vypilit otvory pre ventilatory a nakreslil som aj ako by mohol ist potom vzduch

Hore dam vyhukovanie Noctuu NF-S12 1300 (alebo 1200 to uz neviem) a dopredu dole dam nasavanie vetrakom, ktory som zobral z pasivu CPU t.j. NF-P12. Trochu mi robilo starost cim obalim v zadu otvory po PCI kartach, pretoze zaslepky su pomerne drahe, na to ze je to len kusok pliesku
Tak to je asi tak vsetko... Ak mate nejake napady co by islo lepsie alebo inak urobit tak budem rad ked sa podelite.
PS: viem ze to nieje nic extra ale je to moj prvy mod..