DDR2 vs. chyba v photoshopu
- Radajzek
- Nováček

-
DDR2 vs. chyba v photoshopu
V PC mi fungují všechny komponenty správně, až ne plně kompatibilní paměti A-DATA 4GB Vitesta - (2x2GB) DDR2 800MHz.
CPU-Z tyto paměti nedetekuje ale comp šlape obstojně. (v nejbližší době je vyměním)
Vadí mi rozpad kruhového kurzoru štětce ve photoshopu (cs5/64b WIN7 64b) při scroolování/zoomu
kdy kruh štětce při velikosti nad 150ob se přemění třeba na 4 malé kroužky, oválky, a kříže v závisloti na rolování kolečkem myši. Šětec při jakekoliv zvolené velikosti kreslí dobře, jen mi vadí ten kurzor díky němu se nemůžu přesně trefit.
Můžou být příčinou této vady paměti ??
SW mám aktualizovaný
CPU-Z tyto paměti nedetekuje ale comp šlape obstojně. (v nejbližší době je vyměním)
Vadí mi rozpad kruhového kurzoru štětce ve photoshopu (cs5/64b WIN7 64b) při scroolování/zoomu
kdy kruh štětce při velikosti nad 150ob se přemění třeba na 4 malé kroužky, oválky, a kříže v závisloti na rolování kolečkem myši. Šětec při jakekoliv zvolené velikosti kreslí dobře, jen mi vadí ten kurzor díky němu se nemůžu přesně trefit.
Můžou být příčinou této vady paměti ??
SW mám aktualizovaný
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: DDR2 vs. chyba v photoshopu
Imo je to velmi nepravděpodobné. Vadné či nekompatibilní paměti se projevují nestabilitou PC, nikoliv špatnou funkčností programů.
Zkus přes noc memtest, pokud jsi tak ještě neudělal. Pokud neodhalí žádnou chybu, jsou paměti v pořádku.
Zkus přes noc memtest, pokud jsi tak ještě neudělal. Pokud neodhalí žádnou chybu, jsou paměti v pořádku.
- Butch
- Středně pokročilý

Takhle se mohou chovat neoriginalni cracknute verze, otazka tedy zni, je Photoshop koupeny nebo nekde stazeny?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- zombux
- Odborník PCT

nemáš náhodou grafickou kartu Nvidia? akcelerace Adobe je na těch ovladačích peklo
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Radajzek
- Nováček

-
Mám to kdysi stažené hned jak CS5 vyšly a crackly soft to není, jedu na zkoušku v trial módu. V práci mám ofiko cs3 a zajímá mně rychlost 64b verze oproti 32b.
Zatím mně to nijak zvlášť nenadchlo.
Grafiku mám interní na desce intel (bez akcelerace)
Zatím mně to nijak zvlášť nenadchlo.
Grafiku mám interní na desce intel (bez akcelerace)
Naposledy upravil(a) Radajzek dne stř 2. úno 2011, 10:05, celkem upraveno 1 x.
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Radajzek
- Nováček

-
- Radajzek
- Nováček

-
No nebudu to dramatizovat, o nic nejde, vyměním paměti a pak se uvidí...
- godlike
- Středně pokročilý

-
Me se tohle nestalo nikdy.Spis vidim problem v ty integrovany grafice.Proste chyby v zobrazovani.Chtelo by to ji vypnout a zkusit normalni.
S pametma uz par let nemam zadny problem.Prakticky dnes s nima nejsou zadny problemy...
S pametma uz par let nemam zadny problem.Prakticky dnes s nima nejsou zadny problemy...
Mac...
- Radajzek
- Nováček

-
Vyřešeno, nainstalovány nové ovladače pro G35 grafiku (s drivery ve win7 se to hádalo).
Díky moc všem za cenné rady !!
Díky moc všem za cenné rady !!