W7 Pro x64 - MSDNAA

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

W7 Pro x64 - MSDNAA

Příspěvek od Exp »

Ahoj všem,
dvakrát jsem stahoval W7 Pro x64 ze stránek MSDNAA a pravděpodobně ani jednou se mi obraz korektně nestáhnul. Poprvé měl velikost kolem 700MB, podruhé cca 1.5GB. Další pokus na stažení už nemám. Napadá někoho jiná možnost kromě warezu (zkusil jsem ještě napsat na support)?
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: W7 Pro x64 - MSDNAA

Příspěvek od CZDaywalker »

Nerozumim tomu, že další pokus pro stažení nemáte.
Měl byste mít nárok si stáhnout cokoliv z daného balíčku a to kdykoliv.
Pro stažení se doporučuje z těchto stránek si nainstalovat Download manager od MS, který dokáže pokračovat u přerušeného souboru.

Pokud máte problém, tak se pořád můžete obrátit na správce Vaší MSDN licence, který by Vám s tím měl pomoct.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Ukážu :)

http://2i.cz/2i/i/4d510456/99026729f1d0 ... 63b0.f.png

Evidentně mám dva pokusy na stažení daného SW. Teď už je tam jen "Request additional download", což mě hodí na formulář s tím, že mám odůvodnit další stažení.

Download managerem myslíte tu MS aplikaci, kterou se to stahuje pokaždé? Problém je v tom, že mi to v obou případech ukazovalo, že je to stažené korektně - nebylo kde navázat, pouze jsem mohl stahovat znovu. Teď už ale stahovat nemůžu, viz důvod výše :)

Díky moc za snahu pomoci.
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Zvláštní. Nevidím důvod povolit pouze 2 stahování, ale budiž.
Co se týče toho DM, tam by se to vždy mělo stáhnout korektně.

S tím, že to je jedno špatně a stejně to nestáhnete, tak správný postup je se obrátit na správce této MSDNAA licence, který toto řeší a měl by Vám buď daný image poskytnout nebo Vám dát další možnosti stažení.

Kdybyste to chtěl stahovat od jinud, vystavujete se riziku, že klíč nebude pasovat nebo bude iso jiné, než jaké chcete.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Abych to nějak uzavřel - na nejmenovaném warez fóru jsem našel dotaz na image W7 Pro x64 z MSDN a nějaký dobrák ho skutečně uploadnul, tak jsem to zkusil. Nebyl k tomu žádný klíč, aktivátor či podobná havěť, instalace vzala můj MSDN klíč, systém je plně aktualizovaný a aktivovaný a běží jako víno. Tak to asi skutečně byla MSDN verze.

Odpověď ze supportu klasicky žádná, tak jak jsem čekal :)

Díky za pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“