Jak připojit pc přez hdmi
- dales.luk
- Začátečník
Jak připojit pc přez hdmi
Dobrý den, kupoval jsem si kabel hdmi (obě koncovki jsou hdmi) , ale když to spojím pc s LCD tv, tak se mě ukáže normálně plocha, ale plocha je nějaká ořízlá a skoušel jsem hry Dead Space 2 a GTA 4, tyto hry jedou krásně a nejsou ořízlé, ale když zapnu mafii2, nebo cod 6,7 tak televize prostě zmodrá a v levo v rohu to napíše jen HDMI. Pak už se obraz neukáže a musím pc restartovat natvrdo což mě štve.. Nevěděl by prosím někdo, jak se to dá nastavit aby to nebylo ořízlé na ploše a aby se zaply ty hry normálně. Dík za odpověď.
- muliku
- Začátečník
Re: Jak připojit pc přez hdmi
a nastavil sis rozliseni, jaky ma v papirech ta televize?
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- dales.luk
- Začátečník
Re: Jak připojit pc přez hdmi
Nejvyšší rozlišení co bylo ,když jsem pc zapl bylo 1920x1080. A pořád to bylo ořízlé, ale v GTA IV to šlo nastavit max na 1920x1080 30hz a ořízlé to nebylo tak nevím.. Ale jak jsem zapl tu mafii 2 nebo to codko tak zčernala a v pravo v rohu se objevilo jen HDMI.