zdravim,
potreboval bych nutne poradit od Vas zde zkuzenych, jelikoz bohuzem nemam dost casu abych procetl ke kazdemu multimedialnimu prehravaci aspon dve recenze a realne zkusenosti nemam zadne,tak bych Vas prosil o radu ohledne vyberu
defakto opravdu max je 4tisice
zajima me predevsim kompatibilita tzn aby prehral vse a hlavne narocnejsi ripy aby se necukali
dale kompatibilita s titulky a ceskymi fonty predevsim
i kdyz asi uplne nejdulezitejsi je podpora vyrobcem kuli novym formatum videa atp
na pevny disk bych rad aby mel sachtu jelikoz tu mam jeden navic volny (3,5") pokud me ale presvedcite ze je to defakto zbytecnots, tak byt nemusi (mam i exter 2,5") vlastne mam volny i jeden 2,5" intenti disk
tv tuner je prijemny bonus
poustet budu do projektoru, k cemuz smeruje moje dalsi otazka, je mozne zapojit projektor pres hdmi a zaroven si vyvest cinchem zvuk ?
myslel jsem si ze bych mohl jit do neceho jako je asus hd2,ale po rychlem projeti par recenzi nejsou nektere uplne ruzove, udajne ma problemy s high bitrate ripy atp..
dobre vypada WD tv live hub, ale uz je dost drahy a ma ntegrovany disk coz je pro me vyhozeni penez..
a pak je tu extreamer, kde vubec netusim,ale asi spatny neni
takze ted opravdu nevim
budete umet poradit ?
predem moc diky
vyber prehravace do 4tisic + dotazy
- chihuri
- Začátečník
-
- drysoft
- Nováček
-
Re: vyber prehravace do 4tisic + dotazy
Ahojte
ja by som velmi odcenil rezenziu POPCORN HOUR A-200 a to konkretnejsie porovnanie s prvym popcornom, cosi ako rozdiel rychlosti podpora formatov, a hlavne kriticky pohlad na ich aktivne chladenie, popripade skusit to prehodit do plechovej skatule ako to ponukaju.. zhodnotenie realnych prenosovych rychlosti a podobne zalezitosti
kupit to za 200€ a mat potom zle svedomie to snad nie
ja by som velmi odcenil rezenziu POPCORN HOUR A-200 a to konkretnejsie porovnanie s prvym popcornom, cosi ako rozdiel rychlosti podpora formatov, a hlavne kriticky pohlad na ich aktivne chladenie, popripade skusit to prehodit do plechovej skatule ako to ponukaju.. zhodnotenie realnych prenosovych rychlosti a podobne zalezitosti
kupit to za 200€ a mat potom zle svedomie to snad nie