Hry sa nezobrazuju na celu obrazovku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
basti
Nováček
Nováček

Hry sa nezobrazuju na celu obrazovku

Příspěvek od basti »

ahojte

brat si kupil novy book a dnes som mu tam nahadzoval dake hry (sice len starsie carbon a fifa 02, novsie som este neskusal ale aj tak by asi nesli) zapnem jednu alebo druhu hru a nejdu na celu obrazovku zlava aj zprava cierne pasy.rozlisenie toho booku je 1366x768, catalysty od ati som prehrabal hore dole a vsetko ok vsade je nastavena cela obrazovka.pozrel som dake pripady na nete a pisali tam, ze to bude tym ze tieto starie hry este nepodporuju pomer 16:9 resp. 16:10, ale to je blbost lebo na externom monitore idu tie hry na celu obrazovku tak fakt uz neviem ....

// este som zabudol dodat, ze v hre nejde nastavit vacsie rozlisenie ako 1024x768 ale na externom lcd ide aj viac.

dakujem za odpovede :)
Stork23
Nováček
Nováček

Re: Hry sa nezobrazuju na celu obrazovku

Příspěvek od Stork23 »

Mel sem stejny problem. Zalezi co mas za grafiku jestli nvidid nebo ati, popr. jednu z nich + intel. Problem je ve skalovani obrazu. Ja mam na notasu nvidii+intel, problem bzl s grafikou intel, nvidia si to roztahne sama.
Vyresil sem to takhle:
- zmenit rozliseni ve windows na 4:3 (napr.1024x768)
- v ovladacich - moznosti graf. adapteru > vyplnit panel > skalovat na celou obrazovku
- pak zas zmenis rozliseni na puvodni
Jinak dalsi navody na reseni jeste tady: http://answers.microsoft.com/en-us/Sear ... tion=false
:wink:
basti
Nováček
Nováček

Příspěvek od basti »

dik, ale mal som tu uz vyriesene davno :oops:
bmw
Nováček
Nováček

Příspěvek od bmw »

Díky hoši mal som ten istý problem s intel graphic 3000 na staršich hrach ako nhl 09 - problem vyriešeny.
:razz:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“