Zdravím,
Problém píši do sekce o Windows, protože není přímo spjat s jedním prohlížečem. Konkrétně mi blbne Opera, intalátor Opery a Chrome. Nejsem si jist, jestli se stejné symptomy objevují i u dalšího SW, všechen jsem spouštět nezkoušel.
Jedená se vlastně o 2 problémy. První je ten, že po spuštění programu se krom jeho procesu nic jiného nespustí. V Task Manageru operu spuštěnou vidím, ale jinak ne. Po ukončení procesu a novém spuštění většinou ok. Druhý problém tkví ve faktu, že krom Internet Exploreru mi nikde jinde nefunguje web. Zadám adresu a nic se nestane. Problém jak Opery, tak Chrome. Reinstalaci jsem zkoušel a nepomohla. U Opery navíc visím na verzi 10.62, protože instalátor má stejný problém jako zmíněné prohlížeče, jen s tím rozdílem, že nejde vidět nikdy.
Ještě popíši, kdy k problému došlo - PC samozřejmě jelo celkem v pohodě, mám na něm relativně čerstvou instalaci a plně aktualizovanou (i ovladače) W7 pro x64. Musel jsem však poslat na reklamaci grafickou kartu a jelikož mám na desce i integrovanou, tak jsem se snažil fungovat i na ní. To se samozřejmě minulo účinkem se symptomy neustálé BSOD (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, nenaběhl ani safe mode). Tohle BSOD mě trochu trápí i teď a stále řeším, jak se jej zbavit (s částečnými úspěchy). No a od té doby si staví hlavu i systém s výše popsanými problémy.
Budu vděčný za jakoukoliv radu, díky.
Problém s prohlížeči - po zapnutí pouze v procesech
Moderátor: Loki5567
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s prohlížeči - po zapnutí pouze v procesech
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- zombux
- Odborník PCT

Re: Problém s prohlížeči - po zapnutí pouze v procesech
důkladně bych otestoval paměti
ignorelist: kremrole a dezoláti
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s prohlížeči - po zapnutí pouze v procesech
V testu z repair modu mi to neukázalo žádnou chybu. Ještě tam pustím klasický memtest86, ale až v pondělí, momentálně nejsem na bytě. Průšvih je vlastně i s těmi BSOD, které se přes veškeré mé snahy nedaří eliminovat. Vše začalo až po vyndání reklamované grafiky a během snahy o provoz na integrovanou (obě ATI, 4850 a int. z 785G). Už se pomalu chystám na reinstalaci systému, ale rád bych se jí vyhnul.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1