Problémy s UAC, Task Schedulerem a EVGA Precision

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
HeadHunter
Začátečník
Začátečník

Problémy s UAC, Task Schedulerem a EVGA Precision

Příspěvek od HeadHunter »

Mám podivný problém...pracuji pod standard userem, grafiku sem nataktoval pomocí EVGA Precision, které jsem dal spouštět při startu, to vytvořilo správně úlohu v task scheduleru spouštěnou adminem s nejvyšší prioritou atd. Proces se po startu spustí a běží pod správným (administrátorským) účtem, ale takty zůstanou na defaultu dokud EVGA Precision nespustím ručně a nezadám heslo správce...

Zkoušel jsem vytvořit různé úlohy, ale prostě dokud nespustím Precision ručně, tak se takty ani nehnou...

Další problém se týká toho, že se mi po startu nenačítá kalibrace monitoru. Zjistil jsem, že za to patrně může driver nvidie, který ho potlačí, tak jsem nastavil u úlohy která kalibrace načítá zpoždění 15s a zdá se, že to funguje, nicméně jako nejlepší řešení se mi to nezdá třeba už jen proto, že se po spuštění DX nebo OGL aplikace zas resetuje...

Nevíte někdo kde je chyba?
Laptop: Lenovo Yoga 7 Pro ll AMD Ryzen 7 7840HS ll GeForce 4050 RTX ll 16GB LPDDR5 6400MHz ll 2TB NVME SK Hynix P41 Platinum ll 14.5" 3072x1920 IPS 100% SRGB ll Logitech MX Anywhere 3s
Dock: i-Tec TB4DUALDPDOCKPDPRO + Philips QD-OLED 32M2N8900 + Razer Basilisk v3
NAS: QNAP TS-253D ll 16GB DDR4 RAM ll 2TB Crucial P3 NVME SSD + 2TB WD BLACK SN770 + 20 TB Toshiba MG10ACA20TE
Network: TP-Link Archer BE550 + TP-Link EAP783
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“