Videa na YouTube porušující autorská práva

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Videa na YouTube porušující autorská práva

Příspěvek od peta809 »

Zdravím,

neví někdo, jak to, že YouTube nezablokuje videa např. se Simpsonovejma některým uživatelům, ale mě jo. Jakej tam je fígl nebo podvod? Předem dík za odpověď.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Videa na YouTube porušující autorská práva

Příspěvek od Flegy »

Warez se tu neresi... :roll:
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Je ti jasné, že to co děláš je nelegální?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

Já vím, ale mě by jen zajímalo, jak je možný, že jim to YouTube nesmaže, to je pro mě nepochopitelný.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Gnomica
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gnomica »

podvod dobra otazka skus se zeptat primo youtube proc ti to bloknou a nejakemu amikovi ne stejne tak proc nekdo muze nahravat na youtub fasisticke videa ! ktere bezej bez problemu ale kdybych totam nahral ja okamzite banan
problem zrejme je jses Čech nikoho nezajimas si americano no problemo na podobne saskarny narazim den co den snad jen jedine na youtub se vykasly a nahravej sva videa na sream.cz ;-)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

myslim ze problem muze byt treba i tve lokaci. na youtube je normalni, ze nektere videa ti napisou ze "nejsou povolene v tve zemi" a podobne. treba pouzivaji stejny system filtrovani i na upload videi a ne jen na zobrazovani, ale tezko rict, do jejich hlavy nevidis.

muzes zkusit najit nejake video ktere nesmazali ikdyz si myslis ze porusuje autorsky zakon, pak ho nahlasit youtube a kdyz ho nesmazou tak se jich zeptej proc to neudelali ;-)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“