Neuvěřitelně mě s*ere můj LG
Moderátor: maXXmilian
- Fuern
- Začátečník

Neuvěřitelně mě s*ere můj LG
Zdravím mám už delší dobu problém s monitorem LG W2261VP. Totiž tento krásný LG se sám od sebe přepíná do "HDMI power saving mode" a poté co pohnu myší abych ho probudil tak se mi asi 3x tak na sekundu až dvě sekne hudba a ta mi hraje skoro non-stop docela nahlas na vcelku solidní aparatuře a to mě vždy neuvěřitelně vytáčí. Plus se ještě resiznou všechna momentálně spuštěná okna na ploše (prohlížeč, foobar...). Nevíte co s tím? Mám ve win (7 x64) nastaveno nevypínání displeje ani režim spánku. Ale LG je to fuk. Předem díky za rady a tipy 
- zombux
- Odborník PCT

Re: Neuvěřitelně mě s*ere můj LG
v OSD menu monitoru nějaká žůžofunkce není?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Fuern
- Začátečník

není nic, v tom jsem se to snažil najít marně 
- Alfajk
- Začátečník

-
nainstalovals "ovladace monitoru" ? ty z toho CD co byly u monitoru
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Fuern
- Začátečník

To CD už nemám... momentálně monitor funguje jako plug&play a ovladač nebo jiný SW co byl na tom cd nemůžu na netu nikde najít 
- Jája
- Středně pokročilý

Software - hledej fortemanager.
Jinak problém může být i v kabelu, zkus s ním zahýbat nebo vyměnit za jiný HDMI, nebo použít DVI kabel.
Teoreticky by to mohla být i chyba grafiky - ovladače.
Jinak problém může být i v kabelu, zkus s ním zahýbat nebo vyměnit za jiný HDMI, nebo použít DVI kabel.
Teoreticky by to mohla být i chyba grafiky - ovladače.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650