mám takový dotaz jestli tu je nekdo kdo vi jak udelat treba do USB ovladac jako joistik ale treba pro 30 prepinacu zap\vyp lze takovou hracku udělat? existuje na to nějakej plánek? osobne sem to zatim resil koupi gamepadu rozebral ho a napajel si svoje prepinace ale bohužel tenhle způsob je drahý na malo tlacitek ... Díky za rady Don
home made ovladac do USB
- DonSaliery
- Nováček

-
home made ovladac do USB
zdravím,
mám takový dotaz jestli tu je nekdo kdo vi jak udelat treba do USB ovladac jako joistik ale treba pro 30 prepinacu zap\vyp lze takovou hracku udělat? existuje na to nějakej plánek? osobne sem to zatim resil koupi gamepadu rozebral ho a napajel si svoje prepinace ale bohužel tenhle způsob je drahý na malo tlacitek ... Díky za rady Don
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: home made ovladac do USB
Na tohle se používají bežně dostupný jednočipy Atmel AVR s firmwarovou implementací USB. Vyhledej si MJoy, MJoy16 (tyhle dva zajímavý projekty už nemají domovskou stránku), nebo si vyber tady 
- DonSaliery
- Nováček

-
Re: home made ovladac do USB
supr diky za info a je tu nekdo kdo stim ma zkusenosti nebo by to dokazal postavit aspon jeden? diky donOllie píše:Na tohle se používají bežně dostupný jednočipy Atmel AVR s firmwarovou implementací USB. Vyhledej si MJoy, MJoy16 (tyhle dva zajímavý projekty už nemají domovskou stránku), nebo si vyber tady