Měl bych takový dotaz kolem revize procesorů.
Zajímalo by mě co podrobněji (obecně) znamená značení B0, B1, R0, M0, D0... atd,. Kam (na který procesor) se které písmenko vztahuje, co znamenají čísla a podobně.
chvíli jsem googlil, ale vyhodí mi to vždy pouze ústřižky a o moc moudřejší z toho nejsem. Tak pokud by někdo měl přehled (nebo by někdo uměl vypsat stručný přehled) byl bych moc rád.
případně mi k tomu ještě něco říct. Stačí mi obecnější informace, byl bych rád pouze informativně informován abych měl pouze přehled a byl trošku v obraze.
Revize prcesorů
- lelekdk
- Začátečník

Revize prcesorů
c# Kozel zahradníkem
- clkmaster
- Začátečník

-
Re: Revize prcesorů
Mno, strucne receno existuje nejaky seznam chyb a v dalsich revizich se postupne odstranuji, pripadne se pridavaji nove ficurky, a obcas se i nejake dalsi chyby pridaji.
Viz napr. pro Intel® Core™2 Extreme Processor X6800 and Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E6000 and E4000 Sequence tady.
Intel i7 3770K + Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Corsair XMS3 16GB/2000MHz, Asus P8Z77-V PRO, MSI GTX970 Gaming 4G OC, Samsung 850 Pro 1TB, 3x WD RED 3TB, Seasonic Focus Plus 550W, Dell U3415W, Logitech MK710