herná myš cena okolo 50eur

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
mao7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

herná myš cena okolo 50eur

Příspěvek od mao7 »

ahoj akurát mi doslúžila moja stara myška mal som logitech MX310 mal som ju asi 4 roky bol som s nou spokojný, pozeral som nejaké iné myšky a asi najviac ma zaujala Logitech G500, alebo Razer Lachesis
neviete mi poradiť, ktorá by bola lepšia cenovo su na tom rovnako plus mínus euro, kvalitou tiež škoda že si ju nemám kde vchytiť do ruky a vyskúšať takže musím kupovať takto naslepo
brudr
Nováček
Nováček

Re: herná myš cena okolo 50eur

Příspěvek od brudr »

Co člověk, to originál. I kdyby měl někdo vyzkoušené obě myši, řekne ti pouze svůj názor...který se nemusí ve výsledku krýt s tím tvým .o) Takže VYZKOUŠET v nějaké prodejně nebo objednat, vyzkoušet, prodat...

Co se týče mě, MX310 jsem v ruce neměl, G500 ano, ale nakonec jsem si pořídil levnější M500 - http://www.nej-ceny.cz/173217/mys-logit ... e-usb.html Ergonomie je podobná, cena 2x nižší.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: herná myš cena okolo 50eur

Příspěvek od Jeltík »

Jestli ti vyhovuje Logitech design, tak je ještě jedna sraší, ale pořád skvělá volba: MX518
Měl jsem v ruce posledních několik myší a nakonec jsem se (potom, co mi umřela MX510) rozhodl pro MX518.
Má ještě normální kolečko, skvěle se drží a nikdy se mi nestalo, že by se "utrhla" a to hraju CS dost slušně.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“