NHL 2005
Moderátor: Baneshee
- volkovski
- Začátečník

NHL 2005
Neviete niekto kedy vydaju NHL 2005, pripadne aspon DEMO? Vyzera to zaujimavo. 
AMD Ryzen 7 5800x@PBO 4900 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 | MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI | G.SKILL 16 GB DDR4 3200 MHz CL14 @3800CL16 Trident Z RGB | GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | Kingston A1000 240 GB NVMe | SSD Crucial MX500 1TB | HDD Seagate Barracuda 7200.14 3TB | Corsair RM750x | Fractal Design Meshify S2 White TG Clear | LG 27GL850-B| Logitech G Pro Wireless + G213 + Corsair MM350 X-Large
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no mluví se o 24.9.2004, tak uvidíme.
Já se na to taky dost hodně těším
jinak se mrkněte zde, tady najdete spoustu info, navíc i recenzi na PS2:
http://www.cznhl.wz.cz/
Já se na to taky dost hodně těším
jinak se mrkněte zde, tady najdete spoustu info, navíc i recenzi na PS2:
http://www.cznhl.wz.cz/
- M@tosh
- Nováček

Vypadá to good a ty nový vymoženůstky můžou stát za to...doufám, že tam bude opět možno editovat svou postavu, nebo tým... 
..::AMD AthlonXP 1700+@default::MB MSI K7N2 Delta-L nForce2 rulezzz::DualChanel 2x256MB Kingston DDR333 PC2700 CL2.5-3-3-7::GeCube ATI Radeon 9550XT 128MB DDR, 128bit, AGP8x, 398/500@450/580::HDD Hitachi 80GB::HDD Seagate BIV 80GB::PowerSupply 450W Mercury::ToxicCase MOD(ve výstavbě)::..
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Koupil sem si Logitech Wingman gamepad Rumblepad a abych řek pravdu tak nezvyk...na gamepadu jsem schopen hrát tak Fifu..tak se to naučit dá..je to pomalejší hra...kdežto to NHL je moc rychlé na to abych si zvykl...bigbalu píše:no s tím ovládáním teda nevím. Já to třeba pařím na klávesnici a pokud se k tomu ještě přidájí další klávesy, tak to abych si nechal narůst pomalu třetí ruku![]()
Asi si kvůli NHL budu muset koupit gemapad
Paří to někdo pomocí gamepadu, jak to jde, dá se na to zvyknout?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no právě toho se taky bojím. Přece jenom na klávesnici je to takové rychlejší. Takže se asi na ten gamepad vykašlu. No uvidíme, kolika klávesama se to bude moct ovládat tentokrát, abych nemusel použít celou klávesnici, je tam totiž dost vylepšení pro pohyb a fintyprf.KuBA píše:
Koupil sem si Logitech Wingman gamepad Rumblepad a abych řek pravdu tak nezvyk...na gamepadu jsem schopen hrát tak Fifu..tak se to naučit dá..je to pomalejší hra...kdežto to NHL je moc rychlé na to abych si zvykl...
jinak má možnost přihodit nějaký příspěvek z NHL 2005 na PS2, pařil to už někdo?
- J X P
- Středně pokročilý

Nene, určitě na něj nekašli. Já jsem si kvůli 2k4 Gamepad koupil, ale ne Logitech, ale Thrustmaster Firestorm Dual Analog (s FF) a s tim to jde hrat naprosto skvele. Vsichni kamosi si ho (krome 1) sli ten pad koupit a nase hra byla o 50% lepsi.
Na klavesnici proste ty specialni obrane pohyby neudelas, pokud si nechces vyklobit ruce. Jak chces totiz ovladat na klavesnici napr toto. (popis funkci jednotlivych tlacitek)
1. strela priklep
2. strela svihem
3. prihravka po zemi
4. prihravka zabkou
5. zrychlovani
6. HIT
7. obrane kleknuti a lehnuti do strely
8. skok po puku (skluz)
9. drzeni a pridrzeni u mantinelu
a mozna dalsi, ale tohle vsechno aktivne pouzivam a to proste na klavesnici nemuzes, protoze mas jednu ruku blokovanou na rizeni smeru.
JEste jedna vec je na ovladani padem super a to je jizda jednim smerem a maualni rizeni michani pukem na stranu druhou. Sice jsem to moc nevyuzival, ale i to obcas a kdyz to vyslo byla to nadhera. A to se dela pravou analogovou packou.
Kdo nehraje NHL2k4 padem tak ho hraje jenom na 50% (mozna na 70%), by si koukal kolik by si dostal klepku.
Na klavesnici proste ty specialni obrane pohyby neudelas, pokud si nechces vyklobit ruce. Jak chces totiz ovladat na klavesnici napr toto. (popis funkci jednotlivych tlacitek)
1. strela priklep
2. strela svihem
3. prihravka po zemi
4. prihravka zabkou
5. zrychlovani
6. HIT
7. obrane kleknuti a lehnuti do strely
8. skok po puku (skluz)
9. drzeni a pridrzeni u mantinelu
a mozna dalsi, ale tohle vsechno aktivne pouzivam a to proste na klavesnici nemuzes, protoze mas jednu ruku blokovanou na rizeni smeru.
JEste jedna vec je na ovladani padem super a to je jizda jednim smerem a maualni rizeni michani pukem na stranu druhou. Sice jsem to moc nevyuzival, ale i to obcas a kdyz to vyslo byla to nadhera. A to se dela pravou analogovou packou.
Kdo nehraje NHL2k4 padem tak ho hraje jenom na 50% (mozna na 70%), by si koukal kolik by si dostal klepku.
---
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak toho bys se nebál, určitě bych tě porazil i na klávesnici
Klidně bychom si to mohli někdy vyzkoušet po netu, co ty na to?
jinak já to ovládám na QWERT + ASDF + YXCV + SHIFT + samozřejmě šipky a to je myslím vše a docela to stíhám, jen se trošku bojím, aby se nepřidali další tlačítka, to už by pak moje levá ruka mohla i zbláznit a vyhlásit stávku
Klidně bychom si to mohli někdy vyzkoušet po netu, co ty na to?
jinak já to ovládám na QWERT + ASDF + YXCV + SHIFT + samozřejmě šipky a to je myslím vše a docela to stíhám, jen se trošku bojím, aby se nepřidali další tlačítka, to už by pak moje levá ruka mohla i zbláznit a vyhlásit stávku
- J X P
- Středně pokročilý

Zkusit to můžeme, ale ještě jsem to po netu nehrál, takže by si mne musel trochu navést jak na to.
Jinak chci dodat, že to ovládat určitě nějak jde, ale věř mi, že na padu je to lepší. Ten Thrustmaster má totiž
1x D-pad
2 x analogy
12 tlačítek (4 vpravo + 4 vpředu + 2 zespoda + 2 tlačítka na páčkách)
Rumblepad jich má jenom 8 a proto si myslím, že žádnou výhodu nepřináší.
tak mi napiš na ICQ a jdeme na to ... jen ještě musíme doladit nastavení AI a verzi sestav, nevím jak to máš nastavený, já jsem to poladil do větší reálnosti (ten default je opravdu hrozný)
Jinak chci dodat, že to ovládat určitě nějak jde, ale věř mi, že na padu je to lepší. Ten Thrustmaster má totiž
1x D-pad
2 x analogy
12 tlačítek (4 vpravo + 4 vpředu + 2 zespoda + 2 tlačítka na páčkách)
Rumblepad jich má jenom 8 a proto si myslím, že žádnou výhodu nepřináší.
tak mi napiš na ICQ a jdeme na to ... jen ještě musíme doladit nastavení AI a verzi sestav, nevím jak to máš nastavený, já jsem to poladil do větší reálnosti (ten default je opravdu hrozný)
---
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

No, podle me to ovládání musej nějak vyřešit...určitě to na klávesce půjde normálně...Jinak Fifku bych těď už zase nemohl hrát na klávesnici...Ale kámoš si na NHL na gamepadu zvykl...Úplně nejlepší je mít gamepad už od začátku...bigbalu píše:no právě toho se taky bojím. Přece jenom na klávesnici je to takové rychlejší. Takže se asi na ten gamepad vykašlu. No uvidíme, kolika klávesama se to bude moct ovládat tentokrát, abych nemusel použít celou klávesnici, je tam totiž dost vylepšení pro pohyb a fintyprf.KuBA píše:
Koupil sem si Logitech Wingman gamepad Rumblepad a abych řek pravdu tak nezvyk...na gamepadu jsem schopen hrát tak Fifu..tak se to naučit dá..je to pomalejší hra...kdežto to NHL je moc rychlé na to abych si zvykl...![]()
jinak má možnost přihodit nějaký příspěvek z NHL 2005 na PS2, pařil to už někdo?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Tak zrovna testuju novy NHL a za chvili me ceka finale svetoveho poharu s nemeckem (v semifinale zarizli germani canadu a zatim vsech pet zapasu vyhrali, protoze i me zarizle ve skupine v prodlouzeni
).
Zatim si zvykam na nove ovladani, protoze ted uz nejde navolit klavesa alt, kterou jsem drive pouzival. Jinak se zda, ze NHL zrejme nepodporuje "obycejne" gamepady, ale jen nekolik vybranych padu od logitechu a MS (tady asi nekdo pekne solil
). Po uprave gameplay settings (jako kazdy rok je to prednastavene na arcadovitou honicku) se to da jakztakz hrat, ale zadny zazrak z toho asi nebude, je to zas jen mirne vylepseni/zhorseni (jak u ceho), aby se nereklo, ze je furt to same a pristi rok zas bylo co zlepsovat.
Dost brutalne zmrsena je editace sestav, kdy manualni zmena vsech line znamena asi 15 minut brutalniho klikani, nelze pretahovat hrace z rady do rady, protoze vzdy muzu editoval pouze jednu radu (a jeste zvlast utok a obranu) a na dalsi se musim prepnout specialnim tlacitkem, nechapu
Zatim si zvykam na nove ovladani, protoze ted uz nejde navolit klavesa alt, kterou jsem drive pouzival. Jinak se zda, ze NHL zrejme nepodporuje "obycejne" gamepady, ale jen nekolik vybranych padu od logitechu a MS (tady asi nekdo pekne solil
Dost brutalne zmrsena je editace sestav, kdy manualni zmena vsech line znamena asi 15 minut brutalniho klikani, nelze pretahovat hrace z rady do rady, protoze vzdy muzu editoval pouze jednu radu (a jeste zvlast utok a obranu) a na dalsi se musim prepnout specialnim tlacitkem, nechapu
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem v pr...., nevím, proč nemůžou nechat ovládání na pokoji. Zlatý z NHL93', 4 směry+tlačítko střely a přihrávky. Někdy mi připadá, že soutěžej každej rok o co nejvíc otrávenejch lidí z těch jejich volovin. Samý speciální tlačítka a hokej jde stranou. Za chvíli to bude jako v leteckým simulátoru, 300 kombinací se Shiftama, Altama ...Jiri Drak píše:Zatim si zvykam na nove ovladani, protoze ted uz nejde navolit klavesa alt, kterou jsem drive pouzival.
Bathory
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Da se celkem vystacit s prihravkou, strelou, zrychlenim a jednou klavesou na bodychecky, ktera se mi zatim zda se vsech nejdulezitejsi, protoze je to celkem maso. Obcas jeste pro zpestreni pouziju wrist shot, ale to novy klavesy, ktere maji slouzit na ovladani dalsiho spoluhrace mi prijdou ve hre dost nepouzitelne.Bathory píše:Tak to jsem v pr...., nevím, proč nemůžou nechat ovládání na pokoji. Zlatý z NHL93', 4 směry+tlačítko střely a přihrávky. Někdy mi připadá, že soutěžej každej rok o co nejvíc otrávenejch lidí z těch jejich volovin. Samý speciální tlačítka a hokej jde stranou. Za chvíli to bude jako v leteckým simulátoru, 300 kombinací se Shiftama, Altama ...
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56