Satelitní přijímač

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
goodfire
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Satelitní přijímač

Příspěvek od goodfire »

Zdravím. Mám možná trochu netradiční dotaz. Konečně máme satelit a já potřebuju na moji TV v pokoji ten přijímač. jenomže se v tom vůbec nevyznám, nevím jestli musí být na každý satelit jiný nebo jak to je. Jestli to je jedno.... pokud by to bylo jedno, tak bych v tom případě potřeboval poradit jaký. Cena není upřesněná ale nemělo by to být moc jelikož potřebuju jen aby mě hrála televize ze satelitu. Navíc bych tam chtěl ještě nahrávání alespoň na externí disk, pokud nebude interní a taky bych chtěl display na kterém bych viděl název programu, ne jenom číslo. Ale co jsem se tak díval je to jen na těch drahých takže to není podmínka. Mohlo by to do budoucna už umět HD přehrávání. No to je asi všechno, co jsem tam pochytil, víc o tom nevím. Jo a ještě asi budu potřebovat tu kartu, nevím na co přesně to je ale používáme Skylink tak aby tam byla ta čtečka nebo co to je. Díky
Sony Vaio S15 - i5-3210M - Nvidia Geforce GT 640M LE - 4 GB DDR3L - 640 GB Seagate
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD

eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Satelitní přijímač

Příspěvek od nanuk »

no zalezi akym sposobom mas pripojenu parabolu, ci tam mozes pripojit len jeden stb(to je to zariadenie ktore asimyslis),ak mas moznost pripojit viac stb, neni problem...ale ak len jeden, potom si pozri ten stb ktory uzmate, ci nema vzadu vystup oznacenu LNB OUT
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
brudr
Nováček
Nováček

Re: Satelitní přijímač

Příspěvek od brudr »

Musíš nejdřív vyřešit to připojení, jak zmínil nanuk. Nejjednodušší a nejlevnější řešení bude pravděpodobně konvertor (to je ta krabička u paraboly) s potřebným množstvím vývodů (TWIN" pro 2 vývody - tj. na dvě televize, "QUAD" na čtyři, atd.). Jsou i jiné řešení, ale to by bylo na dlouhé vysvětlování :-) Popř. studium započni zde - http://www.levne-satelity.cz/

Pak potřebuješ kartu a přijímač s čtečkou na české karty. Protože české programy jsou kódované a potřebuješ k nim kartu. A tu kartu si musíš jednak koupit, ale taky ji musíš mít kam vložit. Aby toho nebylo málo, karty jsou dvojí, CSLink používá karty Cryptoworks, Skylink používá karty Irdeto.

Z přijímačů s nahráváním na USB disk doporučím http://www.nej-ceny.cz/299669/topfield- ... to-hd.html (je to zvýhodněný balíček s kartou Skylink). Tyhle nové přijímače umí v podstatě všechny to samé, HDTV, HDMI, USB vstup pro HDD, atd.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“