prusvih s phenomem X4 (piny)
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- javor
- Žlutá karta Bazar

-
prusvih s phenomem X4 (piny)
cau, v patek mi prisly komponenty na sestaveni noveho pc....jenze pri rozbalovani se mi stala opravdu vynikajici vec pri sve smule mi vypadl CPU a zohnulo se tam 15-20 pinu. nasel jsem dost temat o tomhle...ale napadlo me jestli by nebylo spatne to dat do zlatnictvi...prece jenom piny jsou zlate a zlatnici jsou urcite zrucnejsi nez ja. Myslite ze to mam zkusit nebo rovnou to vyhodit a koupit novy( zadne piny se neurvaly a jde o phenm II X4 840 am3)
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: prusvih s phenomem X4 (piny)
mozna jeste zkusit rict,ze ti to uz takhle prislo postou,treba by na to neprisli a vzali by to
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- veteran13
- Začátečník

tak u toho zlatníka to zkusit můžeš, jinka ty piny se dají rovnat i normálně ale je to drbačka a musíš mít trpělivost. Určitě bych to ale před vyhozením zkusil a když to nepude tak to aspoň hoď na aukro on to někdo koupí
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To podle mě těžko, i kdyby po těch balíkách dupali, tak by se snad nemohly ohnout piny na CPU, jsou dobře zabezpečeny...
Jak hodně jsou ohlé? Zkusil bych tuhle metodu, je to určitě lepší, než je zkoušet jeden po druhém ručně párátkem rovnat
(ale také řešení)
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 8&start=60
Jak hodně jsou ohlé? Zkusil bych tuhle metodu, je to určitě lepší, než je zkoušet jeden po druhém ručně párátkem rovnat
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 8&start=60
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- javor
- Žlutá karta Bazar

-
no nad poslanim Z5 sem taky premyslel ale je to dobre zabaleno takze pochybuju.... jinak ten napad tady je dobre...piny nejsou ohnuty o 90 ale jen max do 30 podle oka, takze to mozna zkusim 
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
je to prácička, ale jde to, prostě mít mikrotužku a nějakou tenčí kartu na srovnání rovinnosti.A nespěchat, trpělivost přinese ovoce, ne spěch a vztek 
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- tielka
- Středně pokročilý

v klidu taky se měto stalo je na to dobrá pinzeta co si stím baby trhají obočí pevná, ostrá a tvrdá narovnáš vše
počítej stím že i kyž to naronáš a buse ti zdát že rovinnost máš OK v obou směrech nebude to tak při nasazování ti cpu nepujde nasadit a tady budeš muset požít trochu šikovnosti a násilí aby jsi cpu do patice dostal jak ho tam narveš piny se srovnají a při další manipulaci už tam pujde normálně 
- javor
- Žlutá karta Bazar

-
vcera jsem se do toho pustil a dneska mi uz pc jede
diky za rady a hlavne za odkaz na topic s navody