Problém s režimem spánku po OC

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
matxx
Nováček
Nováček

Problém s režimem spánku po OC

Příspěvek od matxx »

cau,mam tu jeden problem mam PC s deskou ASUS P5QL-CM 4gb RAM CPU e5700 GPU HD5670 330W seasonic.Kdyz taktuju tak kdyz dam fsb vetsi nez 255mhz a i nejnizsi nasobic CPU tak se system neprobudi ze spanku a to muzu dat napeti CPU i MB na MAX kdyz dam treba 255mhz tak se system probouzi normalne nevyte cim to je? limit CPU a RAM to neni mam to vyzkouseny na jine desce :(
diky za rady :(
matxx
Nováček
Nováček

Re: Problém s režimem spánku po OC

Příspěvek od matxx »

nikdo nevi? :(
Vixi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vixi »

vyskoušej zvednout napětí procesoru
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

vyskoušej zvednout napětí procesoru
to muzu dat napeti CPU i MB na MAX
:roll: mno takže problém bude nejspíše u ram.. když zvedáš bc tak na kolik snížíš děličku pamětí? jinak je dost možné, že za to může právě OC já s tím měl taky problémy ;) pomohla nová deska ale já ho stejně do režimu spánku nedávám často.. vypiš tady frekvence napětí atd.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

nevim zda to pomuze, ale u mne, kdyz necham polozku v biosu PLL enabled, tak se PC z S3 state neprobouzi, je to reportovany bug kombinace ASUS + Intel ,udajne se to resi. tak mozna to plati i pro tebe
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“