zdravim, mel bych takovy dotaz
mam k dispozici svarecku optickych vlaken, ta vyhodnoti vysledny svar, ulozi tabulkove udaje jako utlum atp, ale foto vysledneho spoje neuklada. Ja potrebuju nejak ty vystupni obrazky porovnat, abych zjistil zda ty svary jsou opakovatelne nebo jsou to nejaka hausnumera. Je na ni Tvout pres CINCH, ale na monitoru je to k nicemu. Napadlo me supnout to ze svarecky do TV karty a ta by to mela zvladnout zpracovat abych v pc mel nejaky ten obraz ne?
Mam od vedouciho nejaky USB dongle, gigabyte U7300.
Nainstaloval jsem ovladace ze stranek vyrobce.
Koupil jsem si standartni antenni kabel, ten jeden konec jsem ufikl a napajel tam CINCH konektor.
Tak, po te hw strance by to snad melo byt vse ok. Mohli by jste mi ted prosim poradit nejaky program, ktery tam nahodit aby mi umoznil zobazit ten obraz privedeny na vstup?
Moc dekuju za pripadnou pomoc, s Tv kartama jsem si predtim nikdy nehral
vhodny program pro TV kartu
- joXerus
- Začátečník
vhodny program pro TV kartu
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: vhodny program pro TV kartu
Anténí kabel ti je k prdu a kuličce. Signál, kterej jde přes cinch je v jiné formě, než ten jdoucí z antény. Ty potřebuješ cinch na vstupu. Určitě je zapojenej jinam, než anténa.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- joXerus
- Začátečník
wou
a mel by jsi jiny napad jak dostat ze svarecky s cinchem obraz do pc?
to bych potreboval grafickou kartu s ViVO?
a mel by jsi jiny napad jak dostat ze svarecky s cinchem obraz do pc?
to bych potreboval grafickou kartu s ViVO?
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- clkmaster
- Začátečník
-
No tak to je imho celkem logicky, ze pokud ma svarecka video-out, tak na pc potrebujes nejaky video-in - at uz vivo na grafice, nebo treba video-in na tv karte. Ja osobne bych asi doporucil takovy to udelatko, co se ted hojne prodava na aukru - strka se to do usb a jmenuje se to ruzne, napr. video grabber.
Intel i7 3770K + Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Corsair XMS3 16GB/2000MHz, Asus P8Z77-V PRO, MSI GTX970 Gaming 4G OC, Samsung 850 Pro 1TB, 3x WD RED 3TB, Seasonic Focus Plus 550W, Dell U3415W, Logitech MK710
- joXerus
- Začátečník
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jeden tenhle vergl mám. Jmenuje se to EasyCap a na ebayi to jde sehnat za pár korun. Doporučuju verzi s audiem. Občas se to hodí.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj