creative sb 5.1vx a repro Creative Inspire T6100
Moderátor: CageJ
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
creative sb 5.1vx a repro Creative Inspire T6100
Potřeboval bych vyřešit nastavení repro Creative Inspire T6100 a zvukove karty sb 5.1 vx. Basák jsem měl vedle stolu a zvuk byl ok ale basak ma byt spravne umystenej v rohu muistnosti tak jsem to udělal a zvuk je takovy prebasovaný a divný.Nevím čím to je.Udělal jsem si navíc redukci pro přední repraky ktera změní strany protože jinak by to nedočahlo a pravý reprak ma divný konektor tak jsem to musel udělat tak a jeste jsem centr a levý prodloužil.
Díky moc za všechny nápady pokud chcete dám foto.
Jo a ještě jsem přemýšlel že vydělam ten zesilovač který je umístěn v pravém repraku(nechápu proč) a dám ho do krabičky (nevím kde takovou sehnat) a položím ho na stůl.Tak bych měl zesilování hned po ruce.Potom bych z leveho a pravého repraku odstranil kable a dal bych tam nové stejně dlouhé a ty bych zapojil přimo do tej krabičky se zesilovačem.
Máto vůbec cenu??
Dik
Díky moc za všechny nápady pokud chcete dám foto.
Jo a ještě jsem přemýšlel že vydělam ten zesilovač který je umístěn v pravém repraku(nechápu proč) a dám ho do krabičky (nevím kde takovou sehnat) a položím ho na stůl.Tak bych měl zesilování hned po ruce.Potom bych z leveho a pravého repraku odstranil kable a dal bych tam nové stejně dlouhé a ty bych zapojil přimo do tej krabičky se zesilovačem.
Máto vůbec cenu??
Dik
- Fuern
- Začátečník

Re: creative sb 5.1vx a repro Creative Inspire T6100
sub v rohu místnosti je snad ten nejhorší nápad... právě kvůli té přebasovanosti
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
aha
ale tak jsem sio tem cetl a doporucuju to
nrp tady je o tem neco http://www.audioweb.cz/tp-reprodukcezvuku.htm
nrp tady je o tem neco http://www.audioweb.cz/tp-reprodukcezvuku.htm
- Fuern
- Začátečník

je to hrozně dlouhé
) nicméně když jsem ještě měl 5.1 tak jsem si o správném rozmístění repra načetl dost a dozvěděl jsem se (taky jsem si vyzkoušel) že sub v rohu je hnus. Nevím, třeba je to u kvalitního repra dobré ale u mých geniusů to byla hrůza - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 6000000HZB
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
no to ma asi cenu u sub... ktere jenom neduniju což neni připad tych mojich . A kam bys je doporučil? Jo a mam doma staru hifivez a ty 2 přední repraky jsou docela good nevím jestli by nebylo lepší použít je . A ty přední co mám tet dat do zadu.
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jo a jeste jsem zapomel nebude lepsi realtek hd888 (ALC888 Audio Codec)než sb 5.1 vx?
- Fuern
- Začátečník

Těžko poznáš rozdíl mezi novým realtekem a soundblasterem (pokud nepotřebuješ EAX nebo nějáké jiné věci co to umí extra), hlavně na levnějších bednách... Sub jsem nakonec měl taky vedle stolu jak jsi psal ty, bylo to zhruba metr a půl od rohu místnosti. Tam podle mě hrál nejlíp, ale to záleží na místnosti..
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
no ono ta zvukovka stala 200kc jsem si ju koupil protože na starem zakladni desce byl rozbity zvukovy čip. A ten sub sem ja mel zas na takovej policce na pc bednu.
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jo a me se zda ze na tych reprakach hraje jeden reprak jinak nez druhy a kdyz jsem je rozdelal tak v pravem je zesik a od neho to hned vedlo do reporofduktoru pro dalsi repraky šel zvuk spatky do sub a z tama po kabelu do repraku takze se to ohodne znasobilo. A nevíte jestli nebou lepsi repraky přední od tej hifi?
edit:pri stejnem umysteni tdy basak v rosku se me zvuk si myslim aj zlepsil po zmene zvukovky na integrovanou i pri pripojeni sluchatek do reproduktoru ale nevim jak mam vypnout sourond efekt protože vsechno audi o se me prevadi na 5.1 což docela zhoršuje kvalitu
edit:pri stejnem umysteni tdy basak v rosku se me zvuk si myslim aj zlepsil po zmene zvukovky na integrovanou i pri pripojeni sluchatek do reproduktoru ale nevim jak mam vypnout sourond efekt protože vsechno audi o se me prevadi na 5.1 což docela zhoršuje kvalitu