USB unknown device
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- milki
- Nováček
-
USB unknown device
Zdravim Pani.
Mam taky problem s USB device.
Bezne pocas prace alebo aj nicnerobenia sa mi na kompe zjavi a zrazu aj zmizne USB unknown device. ked sa stihnem pozriet na properties ovladaca, tak tam je toto:
Device type: Universal Serial Bus controllers
Manufacturer: (Standard USB Host Controller)
Lcation: Port_#0001.Hub_#0003
Currently, this hardware device is not connected to the computer. (Code 45)
To fix this problem, reconnect this hardware device to the computer.
Mam win7 (legalny).
Kupodivu sa mi to stalo aj u otca a tam mal tusim vin vista (ale to som preinstaloval system)
jediny program, co som si vsimol, ze boli spolocne bol win securitiy essentials.
Stretol sa uz niekto s tymto problemom?
Intenzita toho napjania a odpajania je cca 3-10x/min takze asi mate predstavu,ze je to otravne.
Vie mi s tym niekto nieco poradit?
Ked dam uninstal device, tak sa objavi za par sekund znova. Disble nefunguje rovnako.
Dakujem za odpovede.
Mam taky problem s USB device.
Bezne pocas prace alebo aj nicnerobenia sa mi na kompe zjavi a zrazu aj zmizne USB unknown device. ked sa stihnem pozriet na properties ovladaca, tak tam je toto:
Device type: Universal Serial Bus controllers
Manufacturer: (Standard USB Host Controller)
Lcation: Port_#0001.Hub_#0003
Currently, this hardware device is not connected to the computer. (Code 45)
To fix this problem, reconnect this hardware device to the computer.
Mam win7 (legalny).
Kupodivu sa mi to stalo aj u otca a tam mal tusim vin vista (ale to som preinstaloval system)
jediny program, co som si vsimol, ze boli spolocne bol win securitiy essentials.
Stretol sa uz niekto s tymto problemom?
Intenzita toho napjania a odpajania je cca 3-10x/min takze asi mate predstavu,ze je to otravne.
Vie mi s tym niekto nieco poradit?
Ked dam uninstal device, tak sa objavi za par sekund znova. Disble nefunguje rovnako.
Dakujem za odpovede.
- LiveBomb
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: USB unknown device
Neco pripojene na USB (ctecka, usb hub, cokoli) co se odpojuje a pripojuje protoze se to nestiha napajet?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- milki
- Nováček
-
Ne, skusal som vytrhat vsetky usb veci z kompu. a aj tak to robilo stale.
- LiveBomb
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pak me napada leda odchazejici deska.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- milki
- Nováček
-
No dufam, ze ne
jedine co ma drzi od toho nazoru je, ze to iste mal aj oco na kompe a ten ma komplet iny HW a iny win.
Zatial to vidim na reinstal winu a potom ked to bude robit, tak asi reklamacia.
Len zase to neni sranda reklamovat dosku a byt mesiac bez pracovanej sranice.
btw. komp je 2mesiace stray (2600k, asus p68pro)
a ten ocov je asi 2-3r stary (ale u neho neviem, ci sa to obajvilo po reinstale, lebo som tam odvtedy nebol (asi 2mesiace)
jedine co ma drzi od toho nazoru je, ze to iste mal aj oco na kompe a ten ma komplet iny HW a iny win.
Zatial to vidim na reinstal winu a potom ked to bude robit, tak asi reklamacia.
Len zase to neni sranda reklamovat dosku a byt mesiac bez pracovanej sranice.
btw. komp je 2mesiace stray (2600k, asus p68pro)
a ten ocov je asi 2-3r stary (ale u neho neviem, ci sa to obajvilo po reinstale, lebo som tam odvtedy nebol (asi 2mesiace)
- zombux
- Odborník PCT
může to dělat odcházející USB řadič (tj de facto deska), nebo zdroj, nebo nějaký softwarový problém. zkusil bych aktualizovat ovladač chipsetu (Intel Inf), když to nepomůže tak bych zkusil jiný zdroj nebo nějaký PCI USB řadič, a když to nepomůže tak bych začal podezírat desku
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- milki
- Nováček
-
No nepotesili ste ma
Tak ja to este nejak skusim. Updatnem, co sa da. Uvidim, co s tym urobi reinstal w7 a ked to nepomoze, tak reklamacia dosky.
Kazdopadne dakujem za rady.
Tak ja to este nejak skusim. Updatnem, co sa da. Uvidim, co s tym urobi reinstal w7 a ked to nepomoze, tak reklamacia dosky.
Kazdopadne dakujem za rady.
- Chivas
- Nováček
-
Měl jsem stejný problém a vyzkoušel jsem snad úplně všechno.....nakonec jsem vyměnil zdroj a ejhle. Problém vyřešen, i když mi to vůbec nedávalo smysl.