BTW: Doporučuju si před tím dojít na záchod, abyste se smíchy neznečistili . Ty marketingové kecy okolo (V8 Duo prosviští současné benchmarky jako 9mm náboj a své souputníky nechá v prachu za sebou.... Jako injekce čistého adrenalinu působí.. (nějaká optimalizace paměťové sběrnice... a podobně) jsou opravdu lahůdka ke čtení.
Každopádně jestli (moc) nekecaj, tak by to mohla být dost výkonná grafika za snad rozumnější cenu.
Osobne si myslim, ze to dopadne jako vzdy. Teoreticky super karta, ovsem díky "skvelym" ovladacum prvni rok nepouzitelne a pak uz to nikdo nebude chtit.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
No uvidíme, situace kolem ovladačů se podle mě lepší a lepší každým dnem, alůe stále je co vychytávat. Jsem zvědav co to umí. Pak se pochlubte zdrcení majitelé (nebo už snad nadšení?)
MB ASUS A7V600, CPU AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (12.5x200), GK GeForce4 MX440 GPU 250@302 MEM 333@405, HDD Seagate Bar. PATA 80 GB/7200/2MB + WD PATA 250 GB/7200/8MB + Seagate Bar. SATA 160 GB/7200/8MB, LCD 17" ACER AL718
Na www.cdr.cz jsou na toto téma dost zajímavé články-pochopitelně česky.
Ovladače se sice lepší, ale stále je co dělat. A u nových produktů bez ohledu na výrobce stále dost otřesné.
nekde na netu sem videl benche (V8 duo, 9800 a 9600xt) a nic moc... lepsi nez 9600xt, ale jako douprocesorovej superhighend co potrebuje 400w (primotop) zdroj, nic moc. ALE kdyz se to vezme ze to je jejich zacatek, tak se (snad) mame na co tesit! nevite jakou to delaj technologii a kde?
No nechci nic říkat, ale připomíná to relativním výkonem i vzhledem Voodoo5 5000. Ale fandím jim, konkurence je prospěšná a nVidie i ATi ji potřebujou jako sůl. Až budeme mít FUNKČNÍ konkurenční prostředí (jako mezi Intelem a AMD), pak se konečně dočkáme výkonných grafik za normální prachy. Howgh.
Jsem zvědavý, kdy ty karty dorazí i do čech. V nějaké recenzi jsem četl, že se s novými ovladači vylepšil obraz natolik, že recenzenti "takový barvy ještě nikdy neviděli" .
Nevím jestli to mysleli v dobrém nebo ne (simulátor feťáka), ale rád bych to viděl na vlastní oči.