Problém s aktivací systému

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
skautik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s aktivací systému

Příspěvek od skautik »

Zdravím,
teď nedávno jsme měl problém se zvukem a byl jsem nucen reinstalovat Windows. Klasicky to po mě chtělo licenční klíč a po instalaci samotné ještě aktivaci on-line.
Problém je v tom, že originální windows mám doma, ale zkrátka mi to tu licenci nechce přijmout. Teď už se mi na plochu dostal známý nápis, že vlastním nepravou kopii systému windows, přitom to není pravda.
Systém mám Windows Vista SP2 se snad všemi aktualizacemi.
Zkoušel jsem zadávat znovu licenční klíč, ale nepřijalo mi jej to.

Setkal se s tímto poblémem už někdo nebo víte, jak na něj vyzrát? Díky za odpovědi.

P.S. Pokud bude potřeba dodat ještě nějaké informace, klidně si o něj napište. Odjíždím ale na internát, takže je dost možné, že bych odpověděl až v pátek.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s aktivací systému

Příspěvek od LiveBomb »

Pres telefon ti to proslo?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
skautik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s aktivací systému

Příspěvek od skautik »

Tak, jak už jsem to řešil přes PM, je to ok. Nepustilo mě to přes neplacené, ale placený telefon (asi za 40 Kč) byl úspěšný :-)
Můžete LOCK :)

//CZDaywalker - lock se nedává, kdyby měl někdo podobný problém nebo by chtěl v diskuzi pokračovat.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“