Firefox 4 a pár dotazů...

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Firefox 4 a pár dotazů...

Příspěvek od Václav Sedlář »

Tak jelikož jsem instaloval nově win7, tak jsem se rozhodl, že zkusím i nový firefox 4..ale každým dnem mě ten firefox vytáčí víc a víc...:

1)vyřešeno

2)stahování-u firefoxu 3.xxx když jsem právě stahoval a třeba ve spěchu jsem zavřel hlavní okno, tak stahování (+správce stahování) běželo dál...teď u firefoxu 4 jsem zrovna stahoval 1GB archiv a omylem jsem v rychlosti zavřel i okno firefoxu (stahování 89%)...mno a musím odznova, protože milý firefox ukončil stahování...

nedá se to nějak změnit aby to fungovalo jako ve firerfoxu 3.xxx?
edit-zase jsem to zavřel a můžu začít odznova... :angry2: :angry2: :angry2:

3)u firefoxu 3.xxx se mi na dolní liště zobrazil při stahování zbývající čas + počet souborů...nedá se to zapnou i ve firefoxu 4?

4)seznam otevřených panelů bych potřeboval mít pod horní lištou (jako ve firefoxu 3.xxx)...ale dle návodu na foru czilla.cz to nefunguje-posunou se jen trochu níž...

Děkuji moc za rady...

P.S.: Jestli většina z těch problému co jsem napsal jde řešit doinstalování pluginů a pod...tak firefox rovnou mažu...akorát je v tom bordel...spouští se nejpomaleji (mám ještě operu a chrome), takže nabalením dalších rozšíření by byl ještě pomalejší a k tomu akorát vývojáři okopírovali menu od opery a rozházená tlačítka lehký vzhled od chrome (nesnáším)...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: Firefox 4 a pár dotazů...

Příspěvek od Maxtor »

2)nechapu.. pokud jsem zavrel FF3x a nemel jsem otevreny download okno, stahovani se zastavilo.. pokud bylo download okno otevreny, jelo vsechno dal i po zavreni FF okna.. tady je to uplne stejny.. ja jsem rozdil nepocitil zadny..

3)pokud se nepletu, tak tohle uz bylo i z FF3x davno odstraneno.. dohnat se to dalo addonem Extended Statusbar.. ten funguje i pod FF4, takze opet.. nevidim zadny rozdil..

4)funguje.. ja ho tam mam.. nejde tam jen pretahnout rucne jako ve FF3, ale je tam na to nekde zaskrtavaci tlacitko.. nemuzu to ted v rychlosti najit, ale proste jde to.. no problem..
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

Maxtor píše:2)nechapu.. pokud jsem zavrel FF3x a nemel jsem otevreny download okno, stahovani se zastavilo.. pokud bylo download okno otevreny, jelo vsechno dal i po zavreni FF okna.. tady je to uplne stejny.. ja jsem rozdil nepocitil zadny..
...

sorry-chyba se vloudila-když prostě stahuju a zavřu okno firefoxu,tak se zavře i firefoxovej správce stahování a ukončí se stahování-a já potřebuji aby se správce stahování nezavřel a stahování pokračovalo..
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Tohle řešim tak, že si otevřu jedno okno do foroty. Mám totiž taky blbej zvyk foxe zavírat.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No pratele.. ted jsem to zkusil a me se tohle proste nedeje.. takze error bude nekde jinde.. download manager proste zustava otevreny a stahuje vesele dal.. no problem..
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“