Zadne slozitejsi nepotrebuji, planovac tam take nemusi byt, ani nejaka slozita zprava, stejne po stahnuti to hodim na flashdisk a udelam delete...
A jeste nejake ICQ, ktere se tez nemusi instalovat...
(vysv. je to do skoly
Diky

Co třeba Miranda ?Nidzo píše: A jeste nejake ICQ, ktere se tez nemusi instalovat...
Diky

To asi nebude tak jednoduchý, jelikož download managery přistupujou odlišně ke způsobu stahování než třeba IE. Defakto se asi všechny instalujou.Nidzo píše:Schaniim download manager, ktery by se nemusel instalovat

Já mám strach, že bez instalování těžko něco seženeš, alespoň já o žádným takovým nevím.Nidzo píše:2Shit: to jo, ale ja opravdu potrebuju jen aby to umelo navazovat na prerusene stahovani...

No já Mirandu neinstaluji, protože mám většinu programů včetně Mirandy na druhém disku a když přeinstaluji Windows, tak Miranda funguje v pohodě.Nidzo píše:2Smith: Miranda se tedy instalovat nemusi???

A wincomander se nemusi instalovat??? A jak je to u nej pri stahovani? Predpokladam, ze to umi i ftpm.h.l píše:jednou v nouzi sem pouzil jako download manager windows commander...navazovat se da a da se i urcit maximalni rychlost downloadu...
jenom nezvladne stahovat vic jak 50 souboru zaroven

si ho naistaluj na jinym komplu a zkopiruj,pokud ti de o toNidzo píše:A wincomander se nemusi instalovat??? A jak je to u nej pri stahovani? Predpokladam, ze to umi i ftpm.h.l píše:jednou v nouzi sem pouzil jako download manager windows commander...navazovat se da a da se i urcit maximalni rychlost downloadu...
jenom nezvladne stahovat vic jak 50 souboru zaroven