Zkoušel jsem vyměnit kartu v PCI slotech,přeinstaloval jsem OS,kartu jsem testoval na 3 počítačích ale pokaždé je problém stejný.Zaslal jsem tedy kartu na reklamaci ale tam mi řekli že jim to funguje normálně.Kamarád mi nakonec pujčil obyč. kartu Sb live 5.1 bez digitálu jelo to jako po másle.tak nevim díky za všechny rady.zkusil jsem KX drivery ale na těch mi jedou jenom přední reproduktory.
Sb live Digital (nefakato)
Moderátor: CageJ
- *Glude*
- Nováček

-
Sb live Digital (nefakato)
Dobrý den mám problém se zvukovou kartou SB live 5.1 DIGITAL.Windows ji detekuje jako multi. zvukové zařízení ale při instalaci ovladačů(jak z časopisů tak i z internetu (oficiální,)) mi to hlásí chybu ,že nebyla nalezena žádná zařízení SB live???.(vlastním bulk verzi dodavatel mi nezaslal CD s ovladači.)když je tam dám na tvrdo tak mi jedou jenom přední reproduktory.
Zkoušel jsem vyměnit kartu v PCI slotech,přeinstaloval jsem OS,kartu jsem testoval na 3 počítačích ale pokaždé je problém stejný.Zaslal jsem tedy kartu na reklamaci ale tam mi řekli že jim to funguje normálně.Kamarád mi nakonec pujčil obyč. kartu Sb live 5.1 bez digitálu jelo to jako po másle.tak nevim díky za všechny rady.zkusil jsem KX drivery ale na těch mi jedou jenom přední reproduktory.

- mhl
- Středně pokročilý

-
- andrejkn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skús ovládače KX www.kxproject.com Creativácke ovládače dosť často majú problémy s detekciou zvukovky.
My PC: Intel CeleronD 2400MHz@2650MHz, 533MHzFSB,512 MB DDR 333MHz, MB ASUS P4GE-MX, ATX 300W, HD Maxtor 60GB, SB Live @ homemade amplifier 5x10W+20W,AC97 on board, Asus CD-RW 52x24x52,Toshiba DVD-Rom 52/16, Benq DVD-RW
- *Glude*
- Nováček

-
JJ.Dík ale už jsem psal ,že jsem je tam dával a nejdou mi zase zadní + Subwoofer.Ale problém je vyřešen kartu jsem jim vrátil.Sice měli keci ale co....No a koupil jsem C-media 8738.Zatím jsem s ní spokojen (250kč paráda) a navíc při hudbě jedou všechny repráky to je taky super vřele doporučuji.(Samozřejmě tato karta není určena na hry ale já ji používám hlavně na filmy a hudbu a tady je více než dobrá)

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sice jsi vyměnil sporťák za Favorita, ale aspoň, že ti to chodí...*Glude* píše:JJ.Dík ale už jsem psal ,že jsem je tam dával a nejdou mi zase zadní + Subwoofer.Ale problém je vyřešen kartu jsem jim vrátil.Sice měli keci ale co....No a koupil jsem C-media 8738.Zatím jsem s ní spokojen (250kč paráda) a navíc při hudbě jedou všechny repráky to je taky super vřele doporučuji.(Samozřejmě tato karta není určena na hry ale já ji používám hlavně na filmy a hudbu a tady je více než dobrá)![]()
![]()
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- andrejkn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S KX ovládačmi bi ti išli všetky repráky, len to treba vedieť nastaviť. Škoda, že si sa zbavil tej SB Live.
My PC: Intel CeleronD 2400MHz@2650MHz, 533MHzFSB,512 MB DDR 333MHz, MB ASUS P4GE-MX, ATX 300W, HD Maxtor 60GB, SB Live @ homemade amplifier 5x10W+20W,AC97 on board, Asus CD-RW 52x24x52,Toshiba DVD-Rom 52/16, Benq DVD-RW
- *Glude*
- Nováček

-
- Tomsaer
- Nováček

-
No tak mám stejný problém jak kolega Glude, zatím se ji ale nechci zbavovat. Kolega má taky SB Live! 5.1 ale bez nápisu digitál a když jsme ji porovnávali tak jsme zjistili že je tam ještě jedna drobnost - označení čipu se liší já mám EMU10K1-JFF a on měl snad EMU10K1-SFF.*Glude* píše:Já jsem to nastavoval na 5.1 zvuk zapínal Bass reduction ,takže by to mělo chodit ale hráli jen přední.No nic to už je fuk.Jen ještě upřesnim ,že karta byla odzkoušena na 3 počítačích (Via KT333A,Nforce2,Via KT 600A) s Win XP,2000 a všude byl problém stejný.
Zvukovka mi dělá úplně stejné problémy, taky jsem zkoušel u dvou lidí a NIC!!!! Buď to bude vadná serie, nebo nevím. Kx project jsem také zkoušel a nic i když si myslím že jsem je nastavil dobře.
Pokud ví někdo jak na to, byl bych vděčen za každou radu. Díky
- zemla
- Začátečník

PC:CPU-AMD X2 Black Edition 6300+/1350v/,RAM-4096Mb DDR2 Adata Viesta extreme +800Mhz,VGA-ATI X2900Xt 512Mb/GPU-830,RAM-2000Mhz,Stock cooler,HDD-Maxtor?120GB+Seagete Barracuda 320Gb,PCI-Soundblaster AUDIGY 4,LCD-Acer AL1717,REPRO-Genius Home theater 5+1.OSTATNI-Klavesice-Microsoft Digital media key,Mys-Microsoft netscroll optical,OS-Window Vista home premium 64Bit
- *Glude*
- Nováček

-
Kámoš si ji tak před 2 týdnama koupil taky a má čip JFF navíc na kartě má nesmyslný označení SBO220xf a bios mu ji vůbec nedetekuje,takže radim nekupovat nyní SB-LIVE DIGITAL!!!!!!!!!! 
Athlon 1800+@2200+,Soltek Sl 75 DRV5, 768 MB Ram 333 Mhz,60 GB HDD SEAGATE,80 Gb Maxtor,Nvidia FX 5200 (250MHz@343MHz)