Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak mohu rozebrat (aniž bych nechtěně poškodil nějaké součástky) středovou část (ten mezikus s tlačítky) na headsetu Nokia WH-701? Zkoušel jste to někdo?
Vypadá nějak takhle:
http://www.lelong.com.my/enjoys-ap-ori- ... Sale-I.htm
A při této příležitosti bych chtěl všem doporučit, ABY SI NEKUPOVALI ŽÁDNÝ MOBIL S TĚMITO SLUCHÁTKY, IDEÁLNĚ, ABY SI NIKDO RADĚJI VŮBEC NEKUPOVAL NIC OD NOKIA Ty sluchátka jsem měl v základní výbavě k mobilu Nokia N8. Po POUHÝCH 55 DNECH OD ZAKOUPENÍ náhle přestalo hrát pravé sluchátko. A to ještě můžeme odečíst těch 15 dní, co byl telefon v opravě, PROTOŽE MI ZCELA NÁHLE A BEZ ZJEVNÉ PŘÍČINY VYPOVĚDĚL SLUŽBU (prostě najednou blik, černá obrazovka, a už nešel zapnout).
Neposlouchejte nikoho, kdo tvrdí, že mobily ani jiné výrobky od Nokia jsou kvalitní! N8 má být mobil vyšší třídy a sluchátka WH-701 údajně velmi kvalitní. Ale obojí jsou naprosto nekvalitní produkty s nulovou životností! Moje osobní zkušenost samozřejmě nezahrnuje jen tohle. Předtím jsem měl ještě 2 mobily od Nokie a s oběma byly dost velké problémy a to zejména, co se příslušenství týká - hlavně sluchátka, ale i třeba nabíječky jsou hotové utrpení.
Nechci, aby to vyznělo jako spam, ale Nokia upadá. Doporučuji všem, kteří dosud používají mobily od Nokia, aby při první příležitosti přešli k důvěryhodnějšímu výrobci. Třeba se Sony Ericssonem, LG nebo Samsungem jsem nikdy zdaleka takové problémy neměl. Známí, kteří používají BlackBerry, HTC nebo iPhone si taky nemohou stěžovat. Ale Nokii už nikdy více!
Vlastní oprava headsetu Nokia WH-701
Moderátor: CageJ
- Smolař
- Nováček
-
- Bez_n1ck
- Pokročilý
Re: Vlastní oprava headsetu Nokia WH-701
Souhlasím, nokia upadá. Především po HW stránce a teď už i po SW. Co se sluchátek týče - že nehraje jedno sluchátko je obvyklý jev jakýchkoli drátových sluchátek do 2 měsíců od pořízení (zlomený kabel). Tohle se už ani neřeší, chodil jsem si skorem každej měsíc pro novej headset k N73 k prodejci. Měl jich tam celou bednu, tak si vždycky poslech a dal mi novej. To s nokií nemá moc co dělat. Jediné řešení jsou headsety řady BH.
K dotazu: podle mně to neotevřeš. Už od pohledu to nemá nikde moc švů a bez násilí to nepůjde. Takže moje rada - buď je hoď na prodejnu prodejci, nebo si kup sluchátka řady BH.
K dotazu: podle mně to neotevřeš. Už od pohledu to nemá nikde moc švů a bez násilí to nepůjde. Takže moje rada - buď je hoď na prodejnu prodejci, nebo si kup sluchátka řady BH.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník
Re: Vlastní oprava headsetu Nokia WH-701
Nenaletělste náhodou na paskvil z Číny? Když už vrcholovou Nokii, tak made in Finland (dražší) - vydrží roky. Nejkvalitnějších bylo prvních pár kusů. S klesající cenou velkovýroby šla i kvalita dolů. Z Maďarska taky nic moc výrobky.Smolař píše:Neposlouchejte nikoho, kdo tvrdí, že mobily ani jiné výrobky od Nokia jsou kvalitní!
Sluchátka jsou skoro bez výdrže proto, že mají hodně tenoučké drátky, které hodně málo vydrží (U mě nanejvýš 3 měsíce). Nejčastěji se trhají hned u jacku. Ceny těch sluchadel na Heureka.cz jsou velmi podezřele od 160 do 1000 Kč!