Mam tiskarnu k pripojene k pc kde je win Xp.
K teto tiskarne jsou pripojeny pc s winXP a win7
Kdyz tisknou pc s winXp tak vse v poradku.Jakmile tisknou pc s WIN7 tak mi pred kazdy tiskem vyjede hlaska.
Je tato tiskarna duveryhodna?A dole je instalovat ovladac a storno.Kdyz dam instalovat ovladac tak stejne pri dalsi tiskove uloze se to zepta znova.Da se nejak udelat aby si pamatoval odpoved a vedl tiskarnu jako duveryhodnou?
sitovy tisk win7
Moderátor: Loki5567
- jack68
- Začátečník

-
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: sitovy tisk win7
Sehnat si aktualni ovladace pro Win 7.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- dejf9
- Začátečník

-
Re: sitovy tisk win7
Typ tiskárny?
Micmochodem když jsem instaloval segře NTB a nastavoval síťovou tiskárnu tak mě to dělalo to samý co tobě. Vyřešil jsem to tak že jsem tiskárnu připojil přímo (USBčkem, LPTčkem...) do NTB a narval tam drajvry potom jsem dal tískárnu zpět na svůj PC a Přidal jsem síťovou tiskárnu a odstranil tu tiskárnu připojenou přimo, od té doby mě to neděla. Nevim jsetli to pude aj tobě, pokud máš PC tak s tim možná bude problém. Mě to pomohlo.
Možná bude u nastavení tiskárny nějaká spešl opšna na důvěryhodnost...
Aktuální drajvry jsou na Wokna Update..
Tiskárna: Canon S200
Os na PC s tiskárnou: Win XP (viz postup vejš), Debian Wheezy(no problem jen doinstalovat sambu)
Os na NTB: W7(viz postup vejš), Debian Wheezy(no problem opět jen doinstalovat sambu)
Nezapomeň na to aby na Pc byli stejný účty (pokud na jednom PC máš učet "franta" s heslem "Franta de Bílek" a na druhym PC učet "pepa" s heslem "Pepa de Bílek", tak na druhym PC vytvoř vedle učtu "pepa" učet "franta" s heslem "Franta de Bílek" a přes "control userpasswords2" nastav aby se automaticky přihlašoval učet pepa)
Micmochodem když jsem instaloval segře NTB a nastavoval síťovou tiskárnu tak mě to dělalo to samý co tobě. Vyřešil jsem to tak že jsem tiskárnu připojil přímo (USBčkem, LPTčkem...) do NTB a narval tam drajvry potom jsem dal tískárnu zpět na svůj PC a Přidal jsem síťovou tiskárnu a odstranil tu tiskárnu připojenou přimo, od té doby mě to neděla. Nevim jsetli to pude aj tobě, pokud máš PC tak s tim možná bude problém. Mě to pomohlo.
Možná bude u nastavení tiskárny nějaká spešl opšna na důvěryhodnost...
Aktuální drajvry jsou na Wokna Update..
Tiskárna: Canon S200
Os na PC s tiskárnou: Win XP (viz postup vejš), Debian Wheezy(no problem jen doinstalovat sambu)
Os na NTB: W7(viz postup vejš), Debian Wheezy(no problem opět jen doinstalovat sambu)
Nezapomeň na to aby na Pc byli stejný účty (pokud na jednom PC máš učet "franta" s heslem "Franta de Bílek" a na druhym PC učet "pepa" s heslem "Pepa de Bílek", tak na druhym PC vytvoř vedle učtu "pepa" učet "franta" s heslem "Franta de Bílek" a přes "control userpasswords2" nastav aby se automaticky přihlašoval učet pepa)
Nemá cenu bojovat s windows... vždycky vás vypeče Bluescreenem
PC: MB: GIGABYTE 970A-D3P • CPU: FX-6300 default• RAM:Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz • GPU:MSI N650 Ti PE 1GD5/OC • HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB • Generátor BlueScreenů:Windows 7 x64
PC: MB: GIGABYTE 970A-D3P • CPU: FX-6300 default• RAM:Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz • GPU:MSI N650 Ti PE 1GD5/OC • HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB • Generátor BlueScreenů:Windows 7 x64