GIGABYTE GTX 560 Ti SOC (GV-N560SO-1GI) - dostupnost

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
dak
Nováček
Nováček

GIGABYTE GTX 560 Ti SOC (GV-N560SO-1GI) - dostupnost

Příspěvek od dak »

Tahle karta je nejak zahadna (zduraznuji, ze se jedna o verzi s 1000MHz na jadre). Dostupnost je dosti pochybna, tak jsem se rozhodl, ze koupim 950MHz verzi a nafouknu ji. Ale pak jsem narazil na toto:
"Gigabyte musel předělat design napájení a přidat jednu fázi a teprve tyto vylepšené karty jsou schopny dostát předsevzetí vyrobit stabilní 1GHz GTX 560 Ti v nějakém větším množství kusů a bez divokého navyšování napětí jádra." [1].
Co je na tom pravdy? Jestli ma odlisnou konstrukci, tak chci jednoznacne ji, ALE! Nevim, jestli uz na trhu byla a uz neni, ale momentalne je po ni nejak sucho. Nekteri prodejci ji v nabidce nemaji vubec, nekteri uvadeji dostupnost az 15.6. a mensi prodejci do nekolika (1-3) dni od dodavatele (?). Nechce se mi verit, ze mensi prodejci maji ke karte pristup a vetsi ne. Jedna se o jizni Cechy, ale nemam problem si pro ni nekam dojet. Nevite nekdo, jestli ji ma nekdo skladem nebo je opravdu schopen ji dodat behem nekolika dni?

EDIT: doba dodani zmenena z 15.6. na 31.5. (czc)
EDIT2: na pobocce czc mi bylo sdeleno, ze doba dodani karty (k dnesnimu datu 27.5. je to 1.6.) je pouze orientacni a oni ji neznaji, nicmene to zkusi popohnat a daji mi vedet. kazdopadne by me zajimalo, jestli se jeste vyrabi, nebo se jenom doprodavaji zbytky (udajne se vyroba za soucasnou cenu nevyplacela - viz link nahore)
EDIT3: 31.5. mily denicku, dodaci lhuta se opet zmenila. zkousel jsem obepsat nekolik mensich eshopu v CR, ktere meli kartu uvedenou jako dostupnou a pokazde stejny vysledek - "omlouvame se za chybu, karta dostupna neni"
EDIT4: (3.6.) vzdal jsem to. jako odpoved na moje dotazy uz spoustu ehopu stahlo kartu z nabidky. mluvil jsem i s nekolika distributory firmy GIGABYTE pro CR a nikdo nic nevi. je mile, ze firma pusti na trh takovou peknou kartu a pak potichoucku polehoucku prestane kartu dodavat (podle jejich stranek do cele evropy - v usa je bezne k dostani). takze moje kacky pujdou msi za hawka, celkem se mi zalibil. blahopreju vsem, co ji stihli koupit a uzijte ve zdravi
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“