Lenovo IdeaPad S205

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
smates
Začátečník
Začátečník

Lenovo IdeaPad S205

Příspěvek od smates »

Koupil jsem si tento notebook s AMD Brazos E 350 a naprosta spokojenost,ale zajimalo by me jestli uz na to existuje nejakej programek v kterem by to slo taktovat a nebo i jine utility.Dik
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
cemeron
Nováček
Nováček

Re: Lenovo IdeaPad S205

Příspěvek od cemeron »

Ahoj , trochu mimo ale také uvažuji o tomto NTB , zkoušel si na něm nějáké hry nebo Full HD videa ? Jak to třeba vypadá s teplotami a takové to celkové hodnocení.... Dík
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Full HD jsem nezkousel nepotrebuju to a starsi hry a nebo nanarocny chodej.Teploty jsou v pohode dokonce se obcas vypina i ventilator kterej je celkem tichej.Ja sem s nim spokojen,jen je skoda ze nedaly trochu silnejsi baterku.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
cemeron
Nováček
Nováček

Příspěvek od cemeron »

Jak dlouho ti ta baterka vydrží když jsi třeba na internetu přes wifi ? A bylo by možné že by ses pak ozval až vyzkoušíš FullHD ? Dík...
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

To nemam jeste odzkouseno mam ho tyden.Full HD zkouset nepotrebuju stacej mi filmy v bezny kvalite HD neztahuju kvuli velikosti
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“