padání grafiky..
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- mara.t
- Začátečník

padání grafiky..
použí val jsem pro svého r9600pro catalisty 3.9, a nechtělo se mi měnit protože to znamená skoro vždy problémy. Bohužel, nový Doom3 mě donutil. Pokaždé totiž po cca10sekundách se kousl. Takže jsem nahodil 4.9 . Výkon šel podle testů navrch, a v Doom3 to teď celkem šlape. Jenže normálně ve winech to občas spadne, černá obrazovka a nic, po následném restatu monitor jen nervózně poblikává jako by nemohl chytit signál z grafiky. Po tvrdém restartu je vše OK. Čím to může být? Neci hned reinstalovat XPčka (asi by byl nutný format, a to bych měl po updatu.
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
- zombux
- Odborník PCT

- mara.t
- Začátečník

jakej ATI problém se strátou signálu...to by mohlo být ono...protože kousání vlivem overclokingu mi dělalo uplně něco jiného, a ono to padá ve winech, tedy při defaultu...dík za odpověď
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
- zombux
- Odborník PCT

- KAR
- Začátečník

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mara.t
- Začátečník

- mhl
- Středně pokročilý

-
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
XPčka některý nastavení BIOSu ignorujou, ... proć by to nemohli dělat i Catalystym.h.l píše:ale FW se mění v biosu...do toho nemuzou ovladace nijak zasáhnout...mara.t píše:Ty cat. 4.9 nedovolily změnit fast write...:-/
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- mhl
- Středně pokročilý

-
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já se tím setkal když měl R9000+ cat 4.2 BIOS-FW- ON; Catalyst FW-OFF, autodetekce ON po restartu stále Off, občas to bylo nestbilní, vypl jsem v biosu FW a pak to bylo v poho.m.h.l píše:to se mně ještě nestalo ,ale aspon sem zase o něco chytřejší-HNY- píše: XPčka některý nastavení BIOSu ignorujou, ... proć by to nemohli dělat i Catalysty
Jinak další zkušenost: BIOS: LPT- IRQ7, DMA1. WinXP: nic (bylo tam nějyký nastavení na zapnutí prostředků, stejně tam bylo po zapnutí něco jinýho než jsem chtěl). Jo a jinak XPčka využívám minimálně- mám je nainstalovaný abych byl ''in'', nějak jsem si zvykl na W98SE a bohatě mi po všech aktualizacích stačí
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.